Trouwen

Het belangrijkste doel van het huwelijk was eerder om als een alliantie tussen gezinnen op te treden. Door de geschiedenis heen, en zelfs vandaag, hebben gezinnen huwelijken voor paren geregeld. De meeste paren trouwden niet, omdat ze verliefd waren, maar om economische contacten. De ware betekenis van het huwelijk Als we aan het huwelijk denken, is het eerste wat in je opkomt een duurzame relatie hebben. Het huwelijk is een toewijding van twee mensen aan elkaar en aan elkaars familie, verbonden door heilig huwelijk.

Wat komt er bij kijken ?

Als je wilt gaan trouwen komt er veel bij kijken. Je moet weten op wat voor manier je wilt gaan trouwen en of je een trouwfeest wilt geven. Je kan op onder huwelijkse voorwaarden of in wettelijke gemeenschap van goederen touwen. Als je wettelijk gaat trouwen moeten er getuigen aanwezig zijn minimaal 2 en maximaal 4. Als er geen getuigen zijn is er ook geen bruiloft getuigen zorgen ervoor dat je huwelijk rechtsgeldig wordt.Als je een trouwfeest wil organiseren kan dat een tijdje duren het duurt vaak 8 tot 12 maanden voordat je echt je trouwdag hebt. In de periode van 8 tot 12 maanden kan je allemaal dingen regelen zoals al je diensten. Het is heel moeilijk om al je diensten te regelen op een dag, doordat je 8 maanden de tijd hebt kun je goed zoeken welke dag al je diensten beschikbaar kunnen zijn.Als je gaat trouwen moet je een trouwdatum hebben en weten hoeveel jij voor je bruiloft wilt betalen ook moet je weten hoeveel gasten jullie willen uitnodigen. Als je de locatie hebt gevonden heb je ook vervoer nodig om naar de trouwlocatie vervoerd te worden dat kan in een koets, in een limo enzovoort.

Voorbereidingen

Als je gaat trouwen moet je ook weten of je op huwelijksreis wilt gaan. Je hebt een visagiste nodig. Als je gaat trouwen is het handig om een checklist te maken, zodat je goed voorbereid bent. Als je gaat trouwen moet je weten of je je achternaam gaat veranderen. Over het algemeen kan een wettelijke naamswijziging na het huwelijk echter in de meeste staten worden bereikt door eenvoudig enkele formulieren in te vullen en zonder tussenkomst van de rechtbank. Een huwelijkspartner van hetzelfde geslacht die zijn of haar achternaam verandert. Het belangrijkste document in het naamsveranderingsproces is uw huwelijksakte.

Soorten

Over het algemeen zijn er twee soorten: burgerlijk huwelijk en religieus huwelijk, en meestal gebruiken huwelijken een combinatie van beide religieuze huwelijken moeten vaak een vergunning hebben en worden erkend door de staat, en omgekeerd worden burgerlijke huwelijken, hoewel niet gesanctioneerd volgens religieus recht, toch gerespecteerd.

Trouwfeest

Als je een groot trouwfeest wilt geven moet je weten wat voor taart je wilt aansnijden en welke smaak je taart krijgt. Ook moet je weten wat je geserveerd wilt hebben voor jou gasten. Op jouw trouwfeest moeten je gasten niet alleen kunnen dansen maar ook kunnen zitten, daarvoor zijn er tafels en stoelen voor nodig hebben. Als je wilt dat je gasten komen moet je ze ook uit nodigen dat uitnodigen doe je door een kaart te maken en naar je gasten te sturen. 

Vergelijkbare artikelen

Heckler & Koch

7 jaar geleden 0

Polytheïsme

5 jaar geleden 0

Sliptong

3 jaar geleden

Only registered users can comment.