Xbox 360 screen recorder

Wilt u de Xbox 360-gameplay op uw computer opnemen? Goed te denken aan het opnemen van Xbox 360-gameplay zou je moeten laten lachen, omdat het iets kan worden gedaan met slechts een paar klikken. Spelletjes spelen op Xbox 360 is leuker omdat u de gameplay op uw computer kunt vastleggen of opnemen en kunnen delen met anderen. Om dit te kunnen doen heb je alleen nuttige schermrecorders nodig die compatibel zijn met je pc en al je problemen zijn weg. Er zijn verschillende schermrecorders, zoals we in dit artikel zien, die spellen snel op Xbox kunnen opnemen.

1. Bandicam Screen Recorder

Bandicam Screen Recorder is een schermrecorder die alles op je scherm opslaat en opslaat als video- en beeldbestanden. Met deze software kunt u Xbox 360 en Xbox een gameplay-opname doen. Om dit te doen moet u uw Xbox en HDMI-kabel op uw pc aansluiten. Het heeft een schermopnamemodus waarmee u kunt vastleggen wat u van uw pc wilt opnemen. Het heeft een real-time tekening functie waarmee u tekening kunt maken, zoals u opneemt wat u op het scherm opneemt. Hiermee kunt u ook cursor toevoegen en op animatie tikken terwijl u vastlegt. Daarnaast legt het video’s van een Skype-chat en ook 2D of 3D-games en anderen. Bandicam Free Screen recorder captures video met snelle snelheid en hoge kwaliteit. Hiermee kunt u een webcam stream toevoegen aan video die u op het scherm zal vastleggen.

2. Elgato Screen Recorder

Elgato Screen Recorder is een handig video capture tool dat nuttig is voor Mac, iPad en PC. Hiermee kunt u video’s van een analoge apparaat naar uw computer verplaatsen en u kunt beslissen hoe u wilt delen of kijken. Het ondersteunt ook video-opname voor Windows OS. Het heeft een speciaal gereedschap waarmee u het begin en einde van de video kunt vastleggen die u hebt vastgelegd. Elgato Screen Recorder is een krachtig hulpmiddel dat Xbox 360 kan vastleggen. Het captures video van elk apparaat naar uw computer en u kunt het delen met anderen door het op YouTube of op uw website te plaatsen. Het is compatibel met Mac OS X 10.6.8 of hoger en Windows 7 of hoger. Hiermee kunt u thuisvideo’s synchroniseren met uw iPhone of iPad en u kunt deze bewerken in Windows Live Movie Maker of in iMovie. Elgato schermrecorder is makkelijk te gebruiken en maakt video’s van hoge kwaliteit.

3. Blackmagic Intensity

Blackmagic is een andere software die het spel op een nieuw niveau neemt. Met deze software kunt u uw games opnemen in een klik en deze delen met uw gaming community. Het ondersteunt de HDMI-connectiviteit, thunderbolt en USB 3.0 connectiviteit. U kunt dit gebruiken om uw Xbox 360, Xbox one of PSP te verbinden en de game opname te maken. U kunt ongecomprimeerde video’s van hoge kwaliteit opnemen die u zullen verbazen. Met deze software kunt u volwaardige spellen met intacte frames vastleggen. Als u analoog bent, weet deze software dat u de RCA-aansluitingen nodig hebt en ondersteunt. Hoewel deze software duur kan duren, is de prestatie een enkele cent waard. Ten slotte is het compatibel met Windows en Mac besturingssystemen.

Handig hulpmiddel om uw PC Gameplay vast te leggen – Aiseesoft Screen Recorder

Aiseesoft Screen Recorder is de beste schermrecorder die u kunt gebruiken om uw computerspel te kunnen vastleggen. Het registreert geluid en video op uw pc snel en met hoge kwaliteit. Het captures online films en radio en legt ook webcam video’s vast. Aiseesoft is een gebruiksvriendelijke schermrecorder; Het gaat om een paar eenvoudige stappen om je gameplay vast te leggen en op je pc op te nemen.

Vergelijkbare artikelen

Lichtbak

7 jaar geleden 0

Stopcontact aansluiten

3 jaar geleden

Programmeren

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.