Insectenlamp

Wat is een insectenlamp?

Heb jij wel eens last van irritante muggen die je in de nacht wakker houden met hun gezoem, of word je iedere ochtend wakker met muggenbulten? Hier kun je wat tegen doen. Zo is er een insectenlamp. De insectenlamp is een apparaat waarmee je deze vliegende insecten kunt afstoppen. Het ziet eruit als een normale lamp met meestal een blauwe verlichting, alleen staat er spanning op. Deze lampen zijn heel handig en kunnen zorgen voor een goede nachtrust. De lampen zijn op internet bijna overal te krijgen. Om de lamp te gebruiken moet hij wel een stopcontact in beslag nemen aangezien het op elektriciteit werkt.

Hoe werkt een muggenlamp?

De muggenlamp is dus een lamp met een blauw of paarse kleur die ultraviolet uitstraalt, Zoals je waarschijnlijk al weet zijn de muggen overal waar het licht schijnt. Dit is waarschijnlijk, omdat ze dan weten dat er mensen zijn. De ultraviolet licht trekt hun aandacht dus ook sterk aan, de lamp staat verder ook onder spanning. Als er bijvoorbeeld een mug langs vliegt en die raakt de lamp aan word hij gelijk geëlektrocuteerd. Dit kan de mug niet aan en sterft meteen. Ook hier is aan gedacht, aan de insectenlamp zit namelijk ook een bakje die de insecten opvangt als ze dood zijn. Als je dan de volgende morgen opstaat kun je de doden insecten uit het bakje halen.

Prijzen

De prijzen van de insectenlampen verschillen enorm, zo ben je 3 tot 80 euro kwijt aan een insectenlamp. Aan de hand van de kwaliteit, grootte en milieuvriendelijkheid word een zo een prijs ongeveer bepaalt. Heb je nou een kleine kamer dan hoef je natuurlijk niet veel kwijt te zijn, met 15 euro heb je dan een prima lamp. Maar mocht je nou een restaurant, slagerij of snackbar nemen dan weet je altijd dat er veel insecten kunnen rondvliegen bij je bederfelijk waar. In dit geval kun je beter een grotere lamp nemen, de prijzen zitten dan ook een stuk hoger en dan moet je rekening houden met ongeveer 70 euro.

Conclusie

Dus wil je nou een lekker ongestoorde nachtrust, insecten vrije keuken of restaurant of wil je die insecten gewoon zien leiden dan is het een ideaal product. De recensies over de producten verschillen wel enorm, dus zorg dat je wel een goed product uitkiest.

insectenlamp kopen

Vergelijkbare artikelen

Raptor

6 jaar geleden 0

Tijger tekenen

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.