Waar koop ik een laptop

Hoe gaat u uw laptop gebruiken?

Licht gebruik: surfen op het web, online betalen, e-mailen en sociale netwerken, het organiseren en delen van digitale foto’s.

Gemiddeld gebruik: muziek en films opslaan en streamen, taken zoals spreadsheets en het maken van documenten.

Veeleisend gebruik: multitasking met meerdere tabbladen en programma’s, geavanceerde grafische en fotobewerking en videoproductie.

Meer veeleisende gebruikers zullen wat meer willen investeren in een scherm met hogere resolutie, een snellere processor, meer systeemgeheugen en een grotere harde schijf.

Hoe belangrijk is draagbaarheid voor jou?

Schermgrootte, het type en de capaciteit van de ingebouwde opslagapparaten en de aanwezigheid of het ontbreken van een CD / DVD- of Blu-ray-drive hebben allemaal invloed op de grootte en het gewicht van een laptop. Laptops vallen over het algemeen in drie categorieën van gewicht:

3 lbs. of minder: deze gestroomlijnde laptops zijn ideaal voor studenten en reizigers die eenvoudige e-mail- en websurfopdrachten onderweg moeten uitvoeren.

4-5 lbs .: deze midrange-selectie biedt een balans tussen kracht en draagbaarheid, ideaal voor gebruikers die af en toe werken bij coffeeshops of op luchthavens.

6 lbs. of meer: ​​deze werkpaarden bieden krachtige verwerking en grotere schermen, ideaal voor gamers en professionals die hun laptops zelden buiten hun bureau gebruiken.

Lijkt en voelt uw laptop goed?

Je kunt veel over een laptop leren door ermee om te gaan. Scharnieren en beugels moeten stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Test het deksel en lichaam – meestal gemaakt van plastic of aluminium – om te zien of ze voldoende stijf en licht zijn. Zorg ervoor dat de afstand en diepte van het toetsenbord een comfortabel typen mogelijk maken. Met de trackpad- en muisknoppen moet je stevig kunnen klikken, scrollen en zoomen zonder te hoeven overslaan. Als u vertrouwt op een 10-sleutel voor gegevensinvoer, moet u ervoor zorgen dat de machine die u selecteert een numeriek toetsenblok heeft. Als u niet in de gelegenheid bent om het persoonlijk te bekijken, kunt u de productpagina’s en gebruikersrecensies nog steeds controleren op terugkerende opmerkingen over uiterlijk, gevoel en kwaliteit.

Samenvatting

Deze voorwaarden hebben allemaal te maken met waar je je laptop wilt kopen en wat voor soort laptop je wilt. Een laptop kun je bij diverse elektronica winkels kopen zoals: mediamarkt, apple en cool blue. Laptops kun je ook gemakkelijk via internet bestellen, maar dan heb je wel kans dat er bezorgkosten opzitten. Wanneer je een laptop via internet bestelt kun je niet precies zien hoe groot die is en hoe die er uit ziet. De meeste laptop merken die worden verkocht en bestelt zijn: Apple, Asus en Acer.

Vergelijkbare artikelen

Icloud inloggen

6 jaar geleden 0

Hoe werkt snapchat

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.