Hoe werkt Facebook?

Aan de slag op Facebook

Aanmelden voor Facebook is snel en gratis. Het enige wat je nodig hebt is een naam en e-mailadres. Zodra u een account hebt, vult u uw profiel in waar u een profielfoto, een omslagfoto, een bio en andere informatie die u wilt delen, kunt toevoegen. Let op, als je niet wilt dat de wereld iets over je weet, plaats het dan niet op Facebook. Via uw e-mailadres kan Facebook uw contacten zoeken en vinden die ook profielen op Facebook hebben, zodat u ze kunt ‘bevriend’ hebben. Als ze je vriendschapsverzoek accepteren, worden je vrienden genoemd en begin je hun Facebook-berichten te bekijken en zullen ze de jouwe zien.

Vrienden maken

Een andere manier om vrienden te vinden, is via de Friend Finder. Klik op het pictogram Personen boven aan de pagina om je vriendschapsverzoeken te bekijken en toegang te krijgen tot de Friend Finder. Je kent deze mensen misschien, of misschien niet. Facebook stelt ze voor op basis van de vrienden waarmee je bent verbonden. Houd er rekening mee dat je mogelijk vriendschapsverzoeken kunt ontvangen van mensen die je niet kent. Je moet beslissen of je contact wilt maken met vreemden, maar wees voorzichtig. Veel vreemde mensen en oplichters gebruiken Facebook om mensen te vinden. Een veilige vuistregel is om alleen verzoeken van onbekenden te accepteren als veel van uw vertrouwde connecties al vrienden van hem zijn. Facebook laat je weten hoeveel en wie gemeenschappelijke vrienden zijn, zodat je kunt beslissen of je het vriendschapsverzoek wilt accepteren.

De innerlijke werking van Facebook

Veel mensen gebruiken Facebook voor plezier en amusement, om informatie te posten, om te communiceren met vrienden en familie en om zich te amuseren via games. Maar er is veel meer op Facebook. Net als Google, besteedt Facebook aandacht aan wat zijn gebruikers doen en verschaft het informatie op basis van activiteit. Het zal bijvoorbeeld kijken naar de vergelijkbare verbindingen die mensen delen. Wanneer u verbonden bent met Friend A en Friend B, stelt Facebook voor dat Friend A en Friend B ook vrienden worden. Dit netwerken helpt mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden. Facebook besteedt ook aandacht aan de dingen die je leuk vindt, waarop je klikt en wat je deelt. Het lijkt misschien eng, totdat je beseft wat een voordeel dit kan zijn bij het promoten van je eigen bedrijf.

Hoe Facebook kan werken voor uw bedrijf

Facebook kan ook een effectieve manier zijn om uw woning of kleine bedrijf goedkoop te promoten. Omdat Facebook het aantal profielvrienden beperkt tot 5.000, overweeg dan om een ​​Facebook-pagina in te stellen die onbeperkte fans toestaat en waarmee u uw bedrijf kunt promoten. U kunt bijvoorbeeld uw blogposts of speciale aanbiedingen delen. U kunt uw pagina promoten op andere sociale media en op uw website of blog, anderen uitnodigen om uw Facebook-bedrijfspagina te “liken” (voorheen fan worden van). Een andere optie is om een ​​Facebook-groep te starten, zodat u kunt discussiëren met uw klanten, klanten en prospects. Groepen zorgen voor een eenvoudiger gesprek dan fanpagina’s. Omdat Facebook nu beperkt hoeveel fans je paginaposten te zien krijgen, kunnen groepen een betere manier zijn om ervoor te zorgen dat iedereen ziet wat je deelt. Je kunt ook via Facebook een evenement promoten en / of een online evenement organiseren.

Vergelijkbare artikelen

Dark Web

2 jaar geleden

Bloemen sturen

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.