Samsung telefoon

Mogelijkheden

Samsung heeft veel mogelijkheden het is een Android telefoon en heeft zijn eigen google Play store. De Samsung heeft een hoop mogelijkheden, je kunt foto’s maken en berichten sturen. Dit zijn de standaard mogelijkheden die op een Samsung zitten. De mogelijkheden zijn natuurlijk met de tijd veranderd. Je kunt nu ook al je email checken en zelfs uit een hoop spellen kiezen die je kunt downloaden en dan kunt spelen. Er is ook een mogelijkheid waarbij je notities kunt schrijven en er zit een agenda op de meeste Samsung telefoons. Samsung beschikt ook over Touchwiz hierbij zijn ook nog andere functies beschikbaar die andere merken niet hebben. Op de meeste soorten van de Samsung telefoon zit ook een swipe toets op het toetsenbord, hierbij hoef je niet te typen maar kun je juist vegen over je toetsenbord.

Prijzen

De prijzen van Samsung verschillen per mobiel, de nieuwste Samsung Galaxy S8 kost rond de €600. Maar dit is het nieuwste merk van Samsung en kost dan ook het meeste geld. Er zijn natuurlijk ook een stuk goedkopere varianten van Samsung. Veel mensen nemen ook een abonnement op hun mobiel, hierbij betalen ze het toestel niet in 1x maar per maan betalen ze een deel totdat het toestel is afbetaald. Als je een Samsung toestel koopt kun je ook kiezen hoeveel GB de opslag van de Samsung moet hebben. Je kunt ook kiezen hoeveel internet je op je telefoon wilt. Hoe meer GB en hoe meer internet je op je telefoon wilt, hoe meer je betaalt. Meestal als je een telefoon koopt moet je er ook op letten dat je een hoesje er bij koopt, deze kosten meestal rond de €10 tot €20.

Waar kun je Samsung telefoons kopen?

Samsung telefoons kun je op heel veel verkoop punten kopen, media markt is een groot verkooppunt van Samsung artikelen en Bol.com verkoopt via internet ook veel telefoons. Via internet kun je tegenwoordig gemakkelijk een Samsung telefoon bestellen. In de meeste steden of dorpen is er ook wel een telefoonwinkel beschikbaar die bijna altijd wel Samsung telefoons verkopen. Hierbij kan je in de vitrine een telefoon kiezen en hem afrekenen bij degene die achter de kassa staat.

Concurrentie

Samsung heeft zijn eigen Server Android, een grote concurrent van Samsung is Apple. De telefoons verschillen niet veel van elkaar, maar er zijn toch mensen die hun voorkeur geven aan een ander merk. Een andere concurrent van Samsung is de Huawei. Nokia is een merk dat erg achterloopt op de rest, en is een mindere concurrent van Samsung. Dit komt doordat de telefoons van Nokia minder modern zijn.

Soorten Samsung

Er zijn heel veel verschillende soorten Samsung. Er bestaat het merk Galaxy, wat inmiddels al 8 varianten van dit soort heeft. Dit is het meest verkochte soort van Samsung. Er zijn ook grotere telefoons van Samsung zoals de Galaxy note, dit scherm is veel groter dan een normale telefoon. Er zit hierbij ook een pen bij waarbij je op het scherm kan tekenen.

Vergelijkbare artikelen

Screen Recorder

5 jaar geleden 0

Stopcontact aansluiten

3 jaar geleden

Gamen

7 jaar geleden 0

Only registered users can comment.