Top 10 series

Top 10:

  1. The Blacklist
  2. Ozark
  3. House of Cards
  4. How to get away with murder
  5. Criminal minds
  6. Designated Survivor
  7. Suits
  8. Blindspot
  9. Quantico
  10. Code Black

The Blacklist informatie:

De serie The Blacklist is een serie uit Amerika die valt onder de genre misdaad. De serie gaat over Raymond Reddington die in Amerika de grootste gezochte crimineel is. Hij werkte 20 jaar geleden als medewerker bij de overheid en ging toen hij overstapte naar illegale activiteiten. Daarna werd hij een van de grootste criminelen in Amerika. Hij handelde veel verschillende dingen en hij verbond iedereen met elkaar voor opdrachten zodat hij geen risico liep om gepakt te worden. Na al die jaren had hij er genoeg van. Hij stelde een lijst samen met criminele die heel gevaarlijk zijn war de inlichtingen diensten de CIA en FBI nog nooit van gehoord hadden. Hij gaf zichzelf aan en werd ondergebracht op een geheime locatie waar een taskforce werd opgericht. De directeur van die locatie was Harold Cooper. Die doet een poging om hem te verhoren, maar Reddington gaf aan dat hij alleen meewerkte als hij met Elizabeth Keen kon praten. Zij is een pas afgestudeerde bij de FBI. Hij geeft geen reden waarom hij haar had gekozen en hij hield dat nog geheim voor zichzelf. Reddington laat zien aan Elizabeth dat hij veel meer weet over de relatie tussen haar en Tom Keen. Hij geeft haar aanwijzingen van criminelen die zij moet opsporen samen met de taskforce door heel Amerika. Uiteindelijk word het haar ook duidelijk dat Reddington iets heel anders voor ogen heeft met het opsporen van de gevaarlijke criminelen.

Mijn mening:

Ik ben een enorm fan van deze serie en ik vind ook dat hij het verdient om op de 1e plek te staan in de top 10. Sinds seizoen 1 is het zo enorm spannend en verslavend om het maar te blijven kijken. De manier hoe het verhaal verteld wordt waarbij elke keer een deel van Reddingtons geheim word verteld en dat elke hoofdpersoon wel een eigen geheim heeft waardoor ze in de problemen komen. Ook word elk seizoen overtroffen met het vorige seizoen waardoor je blijft kijken. Op dit moment is seizoen 5 nog bezig en de komende tijd stoppen zullen ze ook niet stoppen met de serie.
Op Netflix kan je de serie tot seizoen 3 bekijken.

Ozark informatie:

De serie Ozark gaat over de familie Byrde die wonen in Chicago. De familie bestaat uit de vader Marty, de moeder Laura en hun 2 kinderen zus Charlotte en haar broertje Jonah. Zij leven een normaal leven. Totdat de waarheid van Marty Byrde opgedoken werd.
Marty werkt bij één van de grootste drugskartel die afkomstig is uit Mexico. Hij moest ervoor zorgen dat er miljoenen dollars werden witgewassen via hem. Door andere medewerkers ging er wat fout en toen werd het leven van Marty en zijn gezin niet veilig. Zij moesten uiteindelijk vluchten uit hun vertrouwde Chicago naar de staat Missouri. Zij kwamen terecht in de stad Ozarks. Dit is gelegen in het midden van Amerika waar zij weer een nieuw bestaan kunnen beginnen. In dit proces verzette zijn kinderen en vrouw veel omdat zij hun oude leven gewend waren.

Mijn mening:

Ik vind dit een hele goede serie die niet te lang is. Hij is ook heel spannend en heeft veel cliffhangers. Ook zijn tien afleveringen precies genoeg voor één seizoen. Ik verheug mij ook enorm op het tweede seizoen die in 2018 verwacht word.

Vergelijkbare artikelen

Hip Hop

6 jaar geleden 0

Muziek

2 jaar geleden

Only registered users can comment.