Top 10 Films 2015

Dé lijst met de beste films van 2015. Deze top 10 films 2015 bevat die films die je echt gezien moet hebben in 2015. De lijst met beste films van 2015 starten we met:

  1. Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

De nieuwe Star Wars zal zich ongeveer 30 jaar na Return of the Jedi afspelen. De grote vraag  hier is natuurlijk of de film de hoge verwachtingen kan waarmaken. Gezien het repertoire van de regisseur J.J. Abrams (o.a. Star Trek en Super 8) hebben wij er alle vertrouwen in. Bekend is dat in ieder geval een aantal oud gedienden terugkeren. Zo zullen o.a. Mark Hamill (Luke Skywalker)en Harrison Ford (Han Solo) hun opwachting maken.

  1. Avengers: Age of Ultron

Het vervolg op de cross-over film: The Avengers. Het verhaal vangt aan op het moment dat S.H.I.E.L.D. is vernietigd. Wanneer een A.I., ontwikkelt om de aarde te beschermen, zich tegen de mensheid  keert,  is het aan de bekende Marvel superhelden Iron Man, Captain America, Thor, de Hulk, Black Widow en Hawkeye om de wereld  te beschermen. Of de film beter is dan zijn voorganger weten we nog niet, maar afgaand op de trailer zit het qua actie goed.

  1. Spectre

De nieuwe James Bond draagt de naam Spectre. De echte Bond fans weten natuurlijk dat deze organisatie voor het eerst in Dr. No voorkwam. Helaas is er nog niet veel bekend van de film en moeten we het dus tot op heden doen met de geruchten.

  1. Jurassic World

25 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film op het eiland Isla Nublar is er een volledig functionerend park vol dinosauriërs. De eerste Jurassic Park was revolutionair op het moment dat deze uitkwam. Of deze film dat ook zal zijn moeten we nog maar zien. Er naar uit kijken doen we in ieder geval wel.

  1. Ant-Man

De stripboeken, waar Ant-man op gebaseerd is, vertellen het verhaal van Henry Pym, één van de briljantste wetenschappers in het Marvel universum. De film zal echter het verhaal vertellen van oplichter Scott Lang die aangwezen is op Hank Pym om de wereld te redden. Weinig informatie is nog bekend, voorlopig zullen we het dus nog moeten doen met de stripboeken.

  1. Jupiter Ascending

Jupiter Jones is geboren onder een sterrenhemel met tekens die erop wijzen dat ze is voorbestemd voor grootste dingen. Als Caine, een genetische soldaat, op aarde komt om haar op te sporen, ontdekt Jupiter wat het heelal precies voor haar in petto heeft. Aan de cast kan het in ieder geval niet liggen met onder andere: Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne en Sean Bean.

  1. Mad Max: Fury Road

Mad Max is een post-apocalyptische actiefilm, geregisseerd door George Miller en is de vierde film uit Miller’s Mad Max reeks. Ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert trekt Max door de ‘wasteland’.

  1. 50 tinten grijs

Gebaseerd op het gelijknamige boek. De film vertelt het verhaal van Anastasia. Haar leven zal voor altijd veranderen als zij de biljonair Christian Grey ontmoet. Als de verkoop van de boeken een indicatie zijn zit het met de populariteit van deze film wel goed.

  1. Insurgent

Een film van Robert Schwentke en behorend tot de Divergent serie waarin Beatrice Prior (Shailene Woodley) haar innerlijke demonen moet zien te overwinnen als ze met de ene na de andere onmogelijke uitdaging wordt geconfronteerd.

  1. The Hateful Eight

De nieuwste film van Quentin Tarantino speelt een aantal jaren na de Amerikaanse burgeroorlog af. Deze langverwachte western vertelt het verhaal van een groep premiejagers die schuilen voor een sneeuwstorm en verstrengeld raken in een verhaal van verraad en bedrog.

Vergelijkbare artikelen

Muziek

2 jaar geleden

Hip Hop

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.