Rick Ross

Zijn echte naam is Ricky Donnell Ross, zijn bijnaam luidt freeway ross. Hij heeft zijn naam te danken aan de plek waar hij woonde, hij woonde namelijk langs de Harbor Freeway en had veel vastgoed rondom deze snelweg. Rick ross staat vooral bekend om zijn aanwezigheid in de onderwereld toentertijd. Hij was één van de grootste drugsbaronnen in de jaren 80. Hij is begonnen met zijn drugs imperium in Los Angeles. Hij werd na een aantal jaar aan de top gestaan te hebben, een keer opgepakt, hij werd verraden door zijn leverancier.

Levens verhaal

Ross ging in zijn jongere jaren naar de middelbare school in Los Angeles; namelijk de Susan miller school. In zijn school tijd speelde hij voor het tennis team, en zij werden 2 jaar op een rij kampioen. Helaas was hij niet in aanmerking gekomen voor een beurs, waarmee hij zijn vervolg studie zou kunnen betalen. Helaas waren er in de jaren 70 en 80 veel drugs op de wereld. Rick kwam zo al jong in aanraking met drugs. Hij heeft zijn bijnaam gekregen doordat hij een band had met de freeway van Los Angeles, zo had hij hier een hoop vastgoed rondom deze snelweg. In de jaren 80 begonnen de autoriteiten hem door te krijgen, zo werd hij door openbare aanklagers aangeklaagd, helaas voor hem kwam de FBI er toen bij kijken. Ross verdiende zo ongeveer 2 miljoen dollar per dag. Hij verkocht alleen maar kilo’s cocaïne en maakte brute winst.

Cocaine en zaken

Rick ross begon al de dealen toen hij op de middelbare school zat. Zo kwam hij in aanraking met klanten van zijn school maar ook met leraren die het verkochten en ook kochten. Zo kwam hij zijn leverancier tegen namelijk zijn eigen leraar. Via deze leraar ging hij in een keer hard. Zo kwam hij een aantal maanden later een nieuwe leverancier tegen namelijk 2 broeders uit nicaraguan. Oscar en nerwin. Via deze contact kon hij vele malen goedkopen zijn cocaïne inkopen. Dit deed hij natuurlijk ook. Hierdoor kon hij als groothandelaar spelen en kon hij in een keer cocaine blokken door stoten. Hier kon en kun je nog steed veel geld mee verdienen. Zo kocht hij zijn spullen in voor ongeveer 10.000 dollar en kon hij deze zo doorverkopen voor ongeveer het 5 dubbele.

Drugs imperium

Na een aantal jaar had Rick Ross meer dan duizenden werknemers die zijn drugs imperium staande hielden. Zo is hij ook verder uitgereikt naar NY, DC, Miami en vele andere steden. Ook ging hij te werk in het buitenland namelijk Canada. Het blijkt dat hij het meeste geld verdienden in Ohio doordat deze stad de perfecte ligging had. De transport kosten waren laag voor deze stad en de prijzen lagen hoog. Dit was perfect voor hem. Om de politie te ontwijken schaftte hij verschillende gadgets aan zoals stoorzenders etc. helaas mocht dit niet helpen. Uiteindelijk is hij door zijn buitenlandse leverancier verraden aan de DEA. Rick Ross heeft uiteindelijk 20 jaar in de Amerikaanse gevangenis doorgebracht.

Vergelijkbare artikelen

Top 10 Films 2015

5 jaar geleden 0

Theater

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.