Tales of Zestiria

Introductie

Met Tales of Zestiria Komt er een nieuwe hoofdstuk in de Tales serie. De Tales-game heeft voor het eerst een moderne open wereld. Tegelijkertijd is het dezelfde oude Tales: je gaat met een groepje personages op avontuur om vijanden te verslaan en daar door het verhaal door te gaan als een held.

Gameplay

In Tales of Zestiria maak je veel kilometers terwijl je reist van stad naar stad en van dungeon naar dungeon. Op je reis kom je de veel monsters tegen. Door de monsters te verslaan maak je ervaringspunten. Omdat dit een rpg is heb je de ervaringspunten hard nodig om sterker te worden vooral in het begin van het spel waar xp heel belangrijk is om je held te bevorderen. De wereld ziet er beetje aan de simpele kant uit voor een open wereld en de steden zijn niet om over naar huis te schrijven. Aan de personages en de cut scenes is duidelijk meer aandacht besteed. de kwaliteit van de cut scenes is kan je vergelijken met een anime filmpje zo mooi ziet het eruit . de game heeft een kaartensysteem, maar de kaart is niet altijd even duidelijk met waar je exact naar toe moet.

Graphics

De Graphics van Tales of Zestiria ziet er goed uit alleen op sommigen plekken heb je wel eens last van een frame drop. Maar daar merk je niet veel van of op bepaalde gebieden verschijnen de monsters niet meteen dus moet je een paar seconde wachten tot dat ze verschijnen.

Vechtsysteem

Het vechtsysteem van Tales of Zestiria is best wel uitgebreid. Wie zich in de game wil verdiepen, kan de niet-speelbare personages customizen .Je hebt naast normale aanvallen ook speciale artes die je na loop van tijd vrijspeelt. Je kunt er vijf hebben. Door normale en speciale artes aanvallen te koppelen krijg je een chain daar door worden je atacks steeds sterker. En dat is niet alles Sorey (de hoofdpersoon) heeft de mogelijkheid om armatization te gebruiken dat betekend dat hij dan samen smelt met een seraphim (vergeten geesten). Daar door verandert je element. Maar dat Hangt af van welke seraphim je mee samen smelt want iedere seraphim heeft een andere element.

Pro’s

• Personages groeien naar maten het verhaal verder gaat
• Humor raakt je
• Fusion van armor en wapens
• Engelse voice acting is goed

con’s

• Verhaal komt traag op gang
• Camera hoeken zijn hinderend tijdens het vechten
• AI is verre van slim en hindert je vaak tijdens een missie

Conclusie

Tales of Zestiria is niet een slecht spel. Maar ook niet de beste spel de gevechten zijn leuk. Maar de customization is ingewikkeld en het verhaal is niet echt goed uitgepakt in het spel. Maar dat maakt het spel dus moeilijk om op te concerteren dus in conclusie het spel is leuk om even te spellen maar je blijft het niet door spellen na dat je het uitgespeeld hebt. Daar door geef ik het spel als cijfer een 6,5

wilt u Tales of Zestiria kopen klik hier dan

Vergelijkbare artikelen

Poker toernooien

6 jaar geleden 0

Direbear

6 jaar geleden 0

Mercedes

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.