Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare is uitgekomen in 2007. Het is het vierde deel van de Call of Duty-computerspelreeks, vandaar dat het spel ook wel “Call of Duty 4” word genoemd. Het is een First person shooter spel. Het spel is ontwikkeld door Infinity Ward, Aspyr en Treyarch. Uitgeverij is Activision. Call of Duty: Modern Warfare was in die tijd al uit voor: Playstation 3, XBOX 360, pc, MAC OS X, Nintendo DS. Het spel kwam pas een jaar later uit voor Nintendo Wii. Call of Duty: Modern Warfare was heel er populair. Dat kun je zien aan de prijzen die ze hebben gewonnen. Je kunt het ook zien hoeveel mensen het spel hebben gekocht en gespeeld. Het spel word ook dan nog steeds gespeeld door vele mensen. Call of Duty: Modern Warfare is heel erg populair aan zijn singleplayer en voornamelijk aan zijn multiplayer. Het is het eerste schiet spel dat zich afspeelt in het heden.Call of Duty: Modern Warfare bestaat nu al 9 jaar. Vele Call of Duty fans wouden het spel weer terug op een next gen console. Het droom is uitgekomen voor velen, want Call of Duty: Modern Warfare remastered is uitgekomen in 2016. Vele fans waarderen het spel heel erg en zijn er heel positief over.

Call of Duty: Modern Warfare bestaat uit twee delen: Multiplayer en Singleplayer.

Multiplayer

Er is niet zoveel veranderd vergeleken met Call of Duty: Modern Warfare. Natuurlijk zijn de graphics heel erg veranderd wat zeer fijn is. De wapens zijn geperfectioneerd, bijvoorbeeld de geluiden van aantal wapens, zodat het nog realistischer klinkt en eruit ziet. Er zijn nu 10 mappen, later zullen er nog 6 bijkomen. Alle perks, killstreaks, wapens, mappen en attachment zijn hetzelfde. Camouflage op de wapens: Desert camo, Woodland camo, Digital Camo, Bluetiger Camo, Redtiger Camo. Hiernaast heb je nog nieuwe camouflages, de enige echte Gold Camo en de laatste en meest waardevolle camouflage is de nieuwe Regal Camo. De levels in het spel zijn hetzelfde als de originele spel, namelijk tot level 55, maar je in plaats van 10 prestige, nu 20 prestige doen. Verder zijn er nog wat kleine dingetjes veranderd, zoals de Calling Cards en de Emblems.

Singleplayer

In het singleplayer mode is qua verhaal niets veranderd. Er staan veel video’s op het internet dat mensen fragmenten vergelijken van de twee spellen, om te kijken naar de graphics. De graphics is heel erg veranderd. Ook al heb je de singleplayer gespeeld eerder gespeeld zou je het heel erg leuk vinden als je het op de remastered versie speelt.

Mijn ervaring

9 jaar geleden had ik de Nintendo Wii. Ik ging heel vaak langs mijn zelfde vriend om Call of Duty: Modern Warfare te spelen. Ik vond het zo’n leuk spel dat ik na school gelijk naar mijn vriend ging. Nu dat al weer 9 jaar geleden is en ik het spel weer speel komen er oude herinneringen terug. “Ohja… deze wapen, map, killstreak, campspot, perk en camo”. In al die jaren dat je Call of Duty speelt mis je een aantal dingen van vroeger. Je bent ook een beetje zat van al die moderne wapens, score/killstreaks en jet packs. Als ik het spel speel voelt het natuurlijk het spel van 9 jaar geleden, ik voel me daardoor weer 9 jaar jonger

Mijn mening

Ik vind goed dat ze dit hebben gedaan. Een van de redenen is, omdat ik het spel zelf niet had en dus het niet zoveel kunnen spelen. De ontwikkelaars hebben geluisterd wat de Call of Duty fans hebben gevraagd. Verder hebben ze niet te veel veranderd, wat goed is. Eén ding vind ik wel jammer en dat is dat Infinite Warfare en Modern Warfare samen moet kopen. Ik denk dat vele mensen beide spellen hebben, maar alleen Modern Warfare spelen. Als een remastered versie zo goed kan uitpakken, komen er misschien nog meer remastered versies.

Vergelijkbare artikelen

Alles over Macedonië

11 maanden geleden

Carbonemys

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.