Star wars films

Fans en organisaties

Star wars is heel bekend geworden door de jaren heen en wordt nog steeds beschreven door een van de bekendste films op aarde. Er zijn nog heel veel films die erover gemaakt zijn en uitgedeeld. In Nederland zijn ze bekend geworden door al de reclames en commercials. Echter is dit in Amerika veel groter. In plekken zoals hier en landen worden echt comic con gehouden met de gehele cast en een organisatie die alle fans een leuk evenement bezorgt over de film. In Nederland is dit niet zo groot omdat er minder fans zijn dan in het buitenland. Amerika is ook het land van ontstaan hierdoor is de kans dus groter dat het bekender wordt in land van herkomst. In Nederland werd in 2011 een Star wars beurs gehouden waar diverse fans bij een konden komen om hun fantasieën en verhalen te delen en ook nog leuke spulletjes konden kopen.

De films

Er zijn veel soorten films over star wars. Zo is het al sinds vroeg begonnen met de films. Het werd bekend nadat de eerste film uitkwam waarin de jedai de planeten probeerde te redden. De eerste film begon met de welbekende episode 1 en kwam later steeds meer op naar episode 2, 3, 4, 5, 6, 7 en ga zo maar door uiteindelijk hebben ze het tot ongeveer tot 11 films laten uitgroeien. Ze hebben allemaal een unieke naam wat nog meer kijkers trekt en steeds meer populariteit in de bioscoop. De eerste film is begonnen in 1998 en werd uitgebracht in het voorjaar van het jaar 1999 deze film was erg bekend omdat het eerste deel altijd een introductie is. De tweede film liet even op zich wachten omdat er toch minder vraag naar was dan gepland. In 2002 kwam de volgende episode die opvolgend was. Toen de films bekend waren werden er ook prequels opgenomen. Dit houdt in dat ze laten zien hoe het ervoor was.

Cast van de films

De cast is misschien wel een van de belangrijkste delen van de films. De spelers en de stemmen. De cast is heel bekend geworden door deze reeks films en episodes. Iedereen wist wel wie ze waren op tv en in de boeken werden er veel over ze gesproken. Buiten dat werden ze natuurlijk ook heel rijk en konden goeie aansluiting vinden met hun salaris. Het filmen werd al snel overgenomen door eigen regie en konden vanaf daar de cast goed aansturen naar hoe en wat er moest gebeuren.

Toekomst

In de toekomst staat Star wars zeker nog op de planning. Omdat de techniek en technologie steeds meer vooruit gaan ziet Star wars veel mogelijkheden om verder te bouwen aan een mooie nieuwe reeks waar fans zich nu al op verheugen. In Nederland kijken fans ook al uit naar de nieuwe reeks. Naast de films zijn er ook nog super leuke games uitgebracht voor Star wars en een hele nieuwe generatie voor de game consoles. Veel om naar uit te kijken in de toekomst dus.

Vergelijkbare artikelen

Top 10 Films 2015

5 jaar geleden 0

Muziek

2 jaar geleden

Soorten muziek

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.