Slotenmakers

Wat een slotenmaker doet is je helpen als je je deur niet open krijgt, heel handig dus. Hij vervangt je kapotte slot of helpt je als je je sleutel kwijt bent. Hij komt voor spoedreparaties en kun je helpen bij een inbraakpreventie check.

Slotenmakers zijn 24 uur per dag beschikbaar en doen hun werk zorgvuldig, ook laten ze geen schade achter. Alle erkende slotenmakers hebben een kwaliteitslabel of een certificaat waar aan je kunt zien dat ze erkend zijn. Erkende slotenmakers zijn 100% vertrouwd en helpen je gegarandeerd met kwaliteit. Je kunt slotenmakers in je regio vinden op het internet.

Je kunt een slotenmaker roepen bij de volgende gevallen;

·      Sleutel afgebroken in de slot

·      Slot repareren

·      Slot laten vervangen

·      Sleutel kwijt

·      Sleutel gestolen  

·      Sleutel aan de binnen kant van de deur laten zitten

Als je de deur niet meer open kunt krijgen moet je het dus niet zelf proberen op te lossen door een raam kapot te maken. Het is verstandig om een erkend Slotenmaker te roepen die je zorgvuldig en zonder schaden helpt.

Het kan natuurlijk dat je je sleutel kwijt raakt of dat je sleutel gestolen wordt. Dan moet je je slot natuurlijk met spoed laten vervangen, want dat kan heel gevaarlijk zijn en ongewenste gevolgen hebben. Maar als de sleutel afbreekt dan hoef je alleen een nieuwe sleutel te laten maken, tenzij de sleutel is afgebroken in het slot. Dan is het slim om een slotenmaker te roepen die de sleutel zorgvuldig uit het slot haalt.

Wanneer er een inbraak is geweest is het natuurlijk belangrijk dat het weer veilig is. Zo is er altijd een lokale Nederlandse slotenmaker beschikbaar die binnen een half uur op locatie is om het slot te vervangen. Zo krijg je weer een nieuwe slot met sleutels.

Je kunt de slotenmaker vragen om het slot te vervangen met een cilinderslot die een SKG certificaat heeft met minimaal 2 sterren. Zo voorkom je inbraken meer dan dat je een normale cilinder hebt. Cilinders die niet behoren aan een SKG certificaat wonden makkelijk uitgeboord of opengepeuterd. Het is natuurlijk weer belangrijk dit te vragen aan een veilige en erkende slotenmaker zodat het resultaat beter is. De sterren van z’n SKG certificaat geven het volgende aan;

1 ster SKG; Standaard inbraakwerend
2 ster SKG; Zwaar inbraakwerend
3 ster SKG; Extra zwaar inbraakwerend

Ook is het handig om te weten wat een slotenmaker nou ongeveer kost. De kosten verschillen uiteraard per slotenmaker en situatie. Ook is het belangrijk met welk techniek. Als je een slotenmaker overdag vraagt om je deur open te maken kost het wel een paar tientjes, maar als je dit midden in de nacht laat doen kan het zeker op lopen tot 250 euro.

Landelijk zijn onze slotenmakers die een eigen bedrijf hebben erkend en betrouwbaar, ook hebben ze eerlijke prijzen.  
Dus je moet er op letten dat de slotenmaker die je roept erkend is en zijn werk netjes uitvoert, vraag ook na wat voor slot hij er in zet tijdens het vervangen van je slot. Zo weet je of je slot behoort tot een veilige cilinder. Het moet dus een SKG certificaat hebben met minimaal 2 sterren. 

Slotenmaker Groningen

Vergelijkbare artikelen

Vloerlampen

3 jaar geleden

Only registered users can comment.