Keukentegels

Trend

Voor keukentegels worden in het algemeen keramische tegels gekozen, dat komt doordat de tegels tegen chemische producten kunnen, stootbestendig zijn en makkelijk te onderhouden zijn. In de keuken is hygiëne en dat het makkelijk te onderhouden is heel belangrijk. Tegenwoordig worden de tegels gevarieerd door Oosterse tegels, dat maakt de keuken uniek.

Soorten keukentegels.

Als het gaat om keukentegels heb je veel diverse soorten tegels. In de keuken kan je kiezen tussen natuursteen tegels of keramische tegels. De twee verschillen van mekaar door de prijzen en de manier van hoe ze worden gemaakt. Natuursteen tegels worden gemaakt uit de natuur en worden gedolven in groeves en vervolgens op maat gesneden in een fabriek. Keramische tegels worden gemaakt doormiddel van aarde, die vervolgens wordt gebakken op hoge temperaturen. Natuursteen tegels zijn iets duurder dan de keramische tegels, dat komt door de uniciteit van de tegels. Zowel de tegelprijs als in de legprijs zijn duurder dan de keramische tegels. Dus de aanleg van de tegels moet worden gedaan door een gespecialiseerde tegelzetter.

Voor- en nadelen van beide tegels

De natuursteen tegels hebben een unieke uitstraling, omdat elke tegel anders is. Als het een schade oploopt, valt het niet op aangezien de kleur hetzelfde blijft. De nadelen zijn het is lastig zelf neer te leggen en het kan niet tegen chemische producten. De keramische tegels, zijn onderhoudsarm, stootbestendig en kan tegen chemische producten. De nadelen zijn dat de tegels koud aanvoelen, zien er niet natuurlijk uit en krassen stoten vallen snel op.

Vergelijkbare artikelen

Stopcontact aansluiten

3 jaar geleden

Tafel

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.