Baard trimmen

Veel mannen gaan fout als het gaat om het ontwerpen en bijsnijden van de omtrek van hun baard. Als het gaat om het uitstappen van een baard, is het belangrijk om je te verhinderen dat je de halslijn te hoog in de nek snijdt en de kaaklijn en de gezichtszone binnengaat. Dit is een klassieke baardfout die er uiteindelijk uit ziet alsof je baard gekrompen is en te klein is voor je gezicht. Het is net alsof je een klein mutsje draagt in een skinny jeans.

Hoe kun je het beste je baard trimmen?

Dit is eigenlijk eenvoudiger dan het lijkt, dus ik zal proberen om het niet te ingewikkeld te maken. Het is het beste om voor een spiegel met drie kanten te staan als je die hebt, of een tweede handspiegel te gebruiken om alle hoeken van je gezicht te bekijken. Vergeet niet om rechtop te staan en je kin op te houden bij het vinden van de lijn en dan te trimmen.

De grootste manier om een compromis te sluiten met je baard is om het op de verkeerde plaats in te korten. Stop te dicht bij het kaakbot en het zal lijken alsof je een dubbele kin hebt, zelfs als je dat niet doet. Laat het echter te ver door je nek dwalen.  De veiligste gok is om hem in te korten tot net boven de adamsappel. Hier slaagt u erin om zowel een legitieme baard als iets van een nek te hebben. Neem eerst twee vingers en plaats ze boven je adamsappel. Stel je een punt voor dat bovenop je vingers zit op deze plek. Teken nu een denkbeeldige lijn achter elk oor; de lijnen buigen naar dit punt, waardoor een “U” -vorm ontstaat. Scheer alles onder deze plek. Ja, alles – de nekbaard moet gaan.

Beste Trimmachine

Andis Slim line Pro Li T-Blade trimmer 

Buig neer voor de draadvrije scheermes-koning. “Het is een krachtige draadloze trimmer met een lange batterijlevensduur en hij heeft ook verschillende beschermlengtes waarmee je de gewenste lengte kunt bereiken. En het is draagbaar. “Het slanke ontwerp maakt het perfect voor een reisset.”

Meest passende stijlen

Als je kaak dikker is dan je wenkbrauwen, is het het beste om niet te gek te worden met het gezichtshaar, omdat dit het verschil alleen maar zal accentueren. Houd dingen netjes en schoon met minimale groei.

Zoals bij een vierkante gezichtsvorm, zou u uw baard langer moeten laten groeien op de bodem om het gezicht langer te maken. Een vollere baard accentueert alleen de breedte van je gezicht. Op zijn minst moet je de zijkanten inkorten en de lengte van je baard benadrukken, maar je kunt ook een sikje overwegen.

Tips

Gebruik een typisch natscheermes om eventuele verdwaalde haren van de toppen van je wangen en rond en onder je nek te verwijderen, en zorg ervoor dat je de natuurlijke lijnen van je baard volgt. Als je een gladdere scheerbeurt wilt, voel je dan vrij om een olie, gel of crème te gebruiken, maar kies er een die niet schuimt, zodat je kunt zien wat je aan het doen bent.

Vergelijkbare artikelen

Hooikoorts

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.