Populaire screen-recorders

Tiny Take is een screen recorder die behoorlijk populair is. Het is namelijk ideaal voor personen die op zoek zijn naar een eenvoudige, korte opname van hun acties op het scherm of een bepaalde toepassing. Hoewel het niet ideaal is voor intensieve opname zoals gameplay, zorg deze software voor eenvoudige vastlegging van het scherm. Er is een opnamelimiet van 5 minuten in de gratis versie, maar cloudopslag en een online galerij bieden tot 2 GB aan ruimte om uw opgenomen clips op te slaan en te delen. Deze tijdslimiet en de hoeveelheid cloudopslag worden echter exponentieel verhoogd met een licentie-aankoop. De gratis applicatie is ad-driven en bedoeld voor persoonlijk gebruik, terwijl commerciële gebruikers en mensen die gebruik willen maken van enkele van de geavanceerde functies van Tiny Take de premium-versie moeten kopen. Er zijn meerdere licentieniveaus beschikbaar met kosten die variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Icecream screen-recorder

Met ondersteuning voor meer dan 50 talen, een geïntegreerd tekenpaneel waarmee je annotatie, pijlen, contouren en andere vormen en cijfers aan je video- en webcamintegratie kunt toevoegen, is Icecream screen recorder een ongekende, maar interessante optie. Het bevat de mogelijkheid om te slepen en neer te zetten om specifieke delen van het scherm te selecteren die u wilt opnemen, evenals aanpassing van het kwaliteitsniveau, een functie die handig is wanneer u rekening moet houden met bandbreedte en bestandsgroottes. Icecream screen-recorder biedt ook veel meer, maar aan extra functies en mogelijkheden is een prijskaartje verbonden. Als u bijvoorbeeld de opnamebegrenzing van 5 minuten wilt opheffen, moet u een upgrade uitvoeren naar de Pro-editie. Hoewel de gratis versie slechts één video-uitvoerformaat (WEBM) en videocodec (VP8) biedt, ondersteunt icecream Pro AVI-, MP4- en MOV-opnamen evenals H.264- en MPEG 4 codecs. Andere Pro-only functies zijn onder andere aangepaste watermerken, geplande opnames, sneltoetsen, live-zoom en trimfunctionaliteit. Icecream Screen Recorder is compatibel met: MacOs en Ramen.

DU screen-recorder

De belangrijkste schermopnamemogelijkheid van het mobiele platform, DU Recorder werkt op Android 5.x of hoger zonder dat u uw apparaat hoeft te rooten. Zonder advertenties en zonder belangrijke beperkingen, ondersteunt de veel bijgewerkte app meer dan 20 talen en beschikt hij over meer dan 10 miljoen installaties van de Google Play Store. DU Recorder maakt hoogwaardige opnames van uw mobiele games, videogesprekken en andere apps met HD-ondersteuning en een goede selectie van beeldsnelheden, bit snelheden en resoluties. Het kan extern geluid opnemen als onderdeel van uw video en omvat bewegingsdetectie, waardoor de opname stopt wanneer u uw telefoon of tablet schudt. Met de penseelhulp van DU kunt u op het scherm tekenen en uw etsen integreren als onderdeel van de opname. Met de livefunctie kunt u uw Android-scherm rechtstreeks naar Facebook streamen en de videobewerkingstools van de app bieden veel flexibiliteit. U kunt delen van uw video bijsnijden, meerdere records samenvoegen, achtergrondmuziek en ondertitels toevoegen, video’s roteren, bijsnijden en converteren naar GIF-indeling, alles kosteloos.

IPad, iPhone en iPod touch apps

De apps hierboven ondersteunen allemaal geen iOS-platform omdat Apple ze niet heeft goedgekeurd en zijn ze daarom ook niet beschikbaar in de App Store. U kunt het scherm van uw iOS- apparaat echter opnemen zonder uw iPad, iPhone of iPod touch te gebruiken met de QuickTime Player-app die op elk iOS-apparaat wordt weergegeven.

Vergelijkbare artikelen

Cabaret

5 jaar geleden 0

Badoo inloggen

6 jaar geleden 0

Fallout 4

4 jaar geleden 0

Only registered users can comment.