Paddo’s

Paddo’s zijn paddenstoelen in verschillende soorten, ze hebben ook allen een andere werking. In Paddo’s zitten de stoffen psilocybine en/of psilocine. Hierdoor raak je je bewustzijn kwijt en je kunt er van hallucineren. Ook zijn er truffels waardoor je moet hallucineren. Paddo’s waren vroeger nog te koop bij de smartshop maar tegenwoordig is dat verboden. Truffels zijn de vervangers ervan, deze zijn wel te koop bij een smartshop. Maar je kunt nog wel kweeksels kopen van truffels met sporen van paddo’s. Als je paddo’s inneemt duurt het ongeveer een halfuur tot een uur. De werking blijft ongeveer 3 tot 4 uur. Dit kan per persoon anders zijn, het kan liggen aan hoe vaak je gebruikt, welk soort je hebt gebruikt en aan jezelf.

Het effect van paddo’s

Door paddo’s ga je hallucineren dat komt door de stoffen die erin zitten. Maar door psilocine krijg je het trippende gevoel. Daardoor denk je dat je in een andere wereld zit. Je zintuigen worden hierdoor ook versterkt. Ook hangt het er vanaf hoeveel je hebt genomen. Hoe meer je neemt, hoe sterker het effect zal toenemen. Daarnaast is het belangrijk dat je omgeving goed is en je goed voelt. Hierdoor vergroot de kans dat je niet in een bad trip beland.

Nadelen van paddo’s

Als je paddo’s gebruikt kun je misselijk of hoofdpijn krijgen. Paddo’s versterken de stemmingen, als je zenuwachtig bent of niet goed voelt word het extra versterkt. Daardoor kom je sneller in een bad trip terecht. De normaalste dingen kunnen dan als een bedreiging overkomen waardoor je overal angst voor hebt. Van paddo’s kun je een flashback krijgen zonder je een tripmiddel genomen hebt. Dit kan na blowen zijn, maar ook door vermoeidheid of aan een herinnering van de situaties aan eerder gebruik. Er is ook een kans dat je na het gebruik van paddo’s moeilijk kleuren, vormen etc. kunt waarnemen. De oorzaak ervan is nog onduidelijk.

Soorten paddo’s

Paddo’s zijn er in verschillende soorten. De bekendste soorten zijn:

  • kaalkopje (Psilocybe semilanceata)
  • De Mexicaanse (Psilocybe cubensis)
  • Hawaiiaanse (Copelandia cyanescens)
  • De truffel (Psilocybe tampanensis maar het word ook philosopher’s stones, tripknollen of Sclerotia genoemd).
  • Dit zijn truffels maar ze bevatten de zelfde stoffen als paddo’s en hebben daardoor het zelfde effect.

Verslaving

Aan paddo’s raken mensen niet snel verslaafd. En als dit voorkomt is dat ze geestelijk afhankelijk van paddo’s zijn. Mensen die ook vaker andere soorten drugs gebruiken zullen dan ook sneller verslaafd raken aan paddo’s

 

Vergelijkbare artikelen

Fitness tracker

2 jaar geleden

Opdrukken

6 jaar geleden 0

Ouderen zorg

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.