Maximale hypotheek

Waarom de maximale hypotheekcalculator gebruiken?

Zodra u uw maandelijkse verplichtingen en inkomsten invoert, berekent de maximumhypotheekcalculator de maximale maandelijkse hypotheekbetaling (en het totale hypotheekbedrag) die u zich kunt veroorloven, op basis van uw huidige financiële situatie. Deze calculator helpt ook om te bepalen hoe verschillende rentetarieven en niveaus van persoonlijk inkomen een effect kunnen hebben op de hoogte van een hypotheek die u zich kunt veroorloven.

Hoe de maximale hypotheekcalculator te gebruiken

Weet je niet waar te beginnen? Laat ons je helpen:

Voer de rentevoet in die u verwacht te betalen op uw hypotheek – als u hier niet zeker van bent, laat u de standaardwaarde zoals deze representatief is voor het huidige marktgemiddelde
Selecteer een uitleenmoment uit het drop-down menu – dit is het aantal jaren waarover u uw hypotheek zult terugbetalen
Voeg uw maandelijks inkomen toe en dat van uw mede-ontlener (echtgenoot, gezinslid, enz.)
Voeg onder Maandelijkse verplichtingen periodieke aflossingen toe die u maandelijks maakt
Het laatste deel is Maandelijkse huisvestingskosten; selecteer de relevante antwoorden uit de getoonde keuzelijsten – laat de standaardwaarden daar staan als u de antwoorden nog niet weet
Klik op Rapport weergeven om een grafiek te bekijken met het maximale bedrag dat u kunt lenen, afhankelijk van de rentevoet, op basis van uw financiële omstandigheden.

Voor wie is deze calculator?

De maximale hypotheekcalculator is vooral handig als u:

  • Wilt u precies weten hoeveel u veilig kunt lenen van uw hypotheekverstrekker
  • Beoordeel uw financiële stabiliteit voorafgaand aan de aankoop van een woning
  • Zou graag de impact van verschillende rentetarieven vergelijken op het bedrag dat u op bruikbare wijze kunt lenen.

Mijn resultaat kwam hoger uit dan het bedrag dat ik wil lenen – wat nu?

Nu u hebt vastgesteld dat u in een voldoende sterke financiële situatie verkeert om de aankoop van uw gewenste eigendom te ondersteunen, moet u eerst contact opnemen met een aantal hypotheekverstrekkers.
Gelukkig hebben we dit proces heel gemakkelijk voor u gemaakt. Klik eenvoudig op de knop GRATIS offerte aanvragen en u krijgt een korte reeks vragen. We zullen onze zorgvuldig geselecteerde geldschieters dan vragen om rechtstreeks contact met u op te nemen met de beste offertes die zij kunnen bieden. Door op deze manier contact op te nemen met kredietverstrekkers, krijgt u de best mogelijke deal en bespaart u de moeite om zelf contact met hen op te nemen – het kan niet eenvoudiger!

Wat zijn mijn opties als het resultaat minder is dan ik nodig heb?

In dit geval zult u merken dat het aanpassen van de looptijd u in staat stelt om aan uw vereisten te voldoen. Hoewel het betekent dat u meer moet terugbetalen in de loop van uw lening, kunnen de lagere maandelijkse terugbetalingen u helpen om meer te betalen dan uw aanvankelijke resultaat doet vermoeden.
Als alternatief kunt u experimenteren met verschillende rentetarieven – om de beste opties direct bij u te krijgen, klikt u op de knop Haal de GRATIS offerte op om in contact te komen met geldschieters die in staat zullen zijn om

Vergelijkbare artikelen

Beleggen

6 jaar geleden 0

Ethereum

6 jaar geleden 0

De euro

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.