Camping Gardameer

Overweegt u vakantie te nemen op een camping spot aan het Gardameer? We hebben hier kleine, en grote campings op een rij staan voor u met alles aan het Gardameer. We proberen hiervoor te zorgen dat je alleen de beste van de beste gaan krijgen aan het Gardameer.
U kunt ook in een van ons compleet ingerichte bungalows, luxe starcaravans met airconditioning en of veranda of lodgetenten.
Lago di Garda oftewel Het Gardameer is een van het grootste en heel schone meer van Italië. Een camping bij het Gardameer wordt omgeven door een heel prachtig landschap met stranden en bergen.
De oude stadjes zijn typical die bij het Gardameer hoort. En zonnige en lekkere zachte klimaat zorgt voor een gegarandeerd en een geslaagde vakantie, op een luxe camping aan het mooie Gardameer.
Vanaf veel camping plaatsen bij het Gardameer is het ook mogelijk om naar een dorpje te wandelen. Bij die mooie dorpjes aan het Gardameer vindt u ook vele barretjes, ijssalons, en leuke en gezellige restaurants. Vanaf verschillende spots en havens kunt u ook uitstapjes maken en boten huren en lekker plaatsen bekijken maar het kan maar tot een aantal pk’s gaan zonder een vaarbewijs dus dat is wel leuk.

Places to go

En daarnaast kunt u ook verschillende pretparken en authentieke plekjes bezoeken, aan het Gardameer zijn er pretparken zoals Caneva world en Gardaland. Maar als u meer een liefhebber van oude gebouwen cultuur bent, dan moet je wel is een bezoekje aan de mooie stadje verona geven en zeker op uw lijst zetten van places to go.
Bezienswaardigheden (Het Gardameer)

  • Lazise is een mooi oude dorpje direct bij het Gardameer het is tussen Peschiera del garda en Bardolino.
    Doordat er veel oude gebouwen zijn gebleven en hele oude stadsmuren voelt het alsof u terug in tijd gaat, ik raad u ook aan om het kasteel te bezoeken uit de 11e eeuw. Er rijd ook geen een auto daar dus de heel stad is lekker autovrij voor meer immersie.
  • Borghetto dit is ook een heel oud doprje het staat in de top 50 meest mooiste dopren van Italië.
    Het bestaat uit slechts een paar huizen, gebouwd rondom de watermolens, sommige worden nogsteeds gebruikt.
  • Verona dit is een bekende vanwege de romeins amfitheater, en het balkon dat van Romeo en Julia.
    Er word nogsteeds jaarlijks opera’s opgevoerd in de arena daar, Het oude centrum van Verona is op de Unesco werelderfgoedlijst, het ligt op slecht 30 min rijden van Peschiera del Garda.
  • Monte Baldo gebergte het is hier ideaal voor lange tochten om te lopen, Er is een kabelbaan die je naar boven brengt zodat je van het mooie uitzicht kan genieten. Op Monte Baldo dan pas besef je hoe groot Gardameer is. Als het weer helder is dan kunt u kilometers ver kijken. Doe wel een paar wandelschoenen aan want de weg kan stijl zijn als je naar beneden komt maar het is echt een onvergetelijke tocht die je niet kan vergeten.

Als u lekker wilt rusten en vrij wilt nemen van alle stress is dit de place to go.

Vergelijkbare artikelen

Alles over Zweden

1 jaar geleden

Tol Slovenia

6 jaar geleden 0

Alles over Argentinië

2 maanden geleden

Only registered users can comment.