Korte herenkapsels

Tegenwoordig zijn korte herenkapsels heel erg in de mode en daarom is het dus ook heel gewild bij de mannen. Korte herenkapsels zijn vooral in omdat je er geen last van hebt en omdat het goed staat, natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak en kan dus daarom ieder voor zich bepalen hoe hij zijn haar wilt doen. Vaak word er gel of wax gebruikt om het haar goed te maken, je kan dan gemakkelijker je gewilde kapsel toepassen met gel of wax. Het levert verder ook geen irritaties op wat je bij lang haar juist wel hebt, kort haar zit niet steeds voor je gezicht of het kriebelt niet bij je oren. Lang haar heeft ook natuurlijk meer verzorging nodig dan kort haar. Veel mannen millimeteren tegenwoordig hun haar, iets wat niet voor iedereen is weggelegd natuurlijk. Het is niet voor iedereen weggelegd omdat een het niet bij iedereen staat en twee als je dan na twee drie weken naar de kapper gaat is er niet veel om bij te werken.

De scheiding

Het haar model de scheiding is een model wat snel bij veel mensen in de smaak viel. Het is een kapsel dat snel in vormt komt na het doen van gel of wax. De scheiding kapsel word ook de business haircut of side part genoemd. Dit kapsel past zowel bij jonge mannen als oudere mannen. De scheiding is zeker ook goed te combineren met lang haar. De kapsel valt vooral beter bij mannen met een vierkant of ovaal gezichtstype, maar alsnog kan iedereen de kapsel toepassen.

De kuif

Dit kapsel ‘de kuif’ is een van de bekendste kapsels bij de mannen, het was vooral juist bekend geworden door Elvis Presley. Tegenwoordig is het model iets veranderd ten opzichte van een aantal jaar terug, maar het blijft toch een klassieke en tijdloze kapsel.

Korte fringe

Als je toe bent aan iets anders dan is de korte fringe kapsel de beste optie daarvoor. Het model kan in verschillende lengtes geknipt worden, van kort tot halflang en het past uiteindelijk toch bij elke gezicht type. Dit is waarom de korte fringe zo bijzonder is, iedereen kan het bij zichzelf toepassen. De fringe is een kapsel dat naar voren gekamd word, daardoor bedek je een deel van je voorhoofd. Bij een korte fringe is het zo dat ze niet voor je wenkbrauwen komen wat wel zo is bij een lange fringe. Een ander voordeel van een korte fringe is dat je s’ morgens niet lang voor de spiegel hoeft te staan.

French crop

De french crop, een kapsel die erg praktisch is, het komt echter wel weinig voor in Nederland. De kapsel bestaat aan de bovenkant 2 tot 3 centimeter aan haar en aan de zijkanten is het niet langer dan een centimeter. De bedoeling van dit kapsel is om het haar recht naar voren te laten komen of een beetje naar de zijkant kan ook. Bij het naar voren halen van het haar word vaak een kam gebruikt, zo niet dan word het gewoon gedaan met de handen.

Vergelijkbare artikelen

Regenkleding

6 jaar geleden 0

Kinderkleding

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.