Aandelen handelen

Nieuwe investeerders die hun eerste stappen nemen om de basis van de beurshandel te leren, zouden toegang moeten hebben tot meerdere bronnen van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Net zoals het fietsen, proberen en fouten in combinatie met het vermogen om door te gaan, zal uiteindelijk tot succes leiden.

Een groot voordeel van aandelenhandel ligt in het feit dat het spel zelf een levensduur duurt. Investeerders hebben jaren om hun vaardigheden te ontwikkelen en te scherpen. Strategieën die twintig jaar geleden gebruikt worden, worden vandaag nog steeds gebruikt. Het spel is altijd in volle kracht.

Dus voor nieuwe beleggers die hun eerste stappen willen nemen, bied ik 10 goede antwoorden op de eenvoudige vraag, “Hoe beginnen ik?”

1. Open een beursmakelaar account

Zoek een goede online makelaar en open een account. Maak kennis met de lay-out en gebruik te maken van de gratis handelsgereedschap en het onderzoek dat alleen aan klanten wordt aangeboden. Sommige makelaars bieden virtuele handel, die gunstig is omdat u met speelgeld kunt verhandelen (zie onder 9). Een goed instrument voor het vergelijken van online makelaars is te vinden op StockBrokers.com.

2. Lees boeken

Boeken bieden een schat aan informatie en zijn goedkoop in vergelijking met de kosten van lessen, seminars en educatieve DVD’s die over het internet worden verkocht. Hier op de site hebben we een volledige lijst van 20 grote aandelenhandelboeken voor beleggers om te overwegen. Mijn persoonlijke all-time favoriet is hoe om geld in voorraad te verdienen door William O’Neil, oprichter van CANSLIM Trading, die hieronder afgebeeld wordt.

3. Lees artikelen

Artikelen zijn een fantastische bron voor onderwijs. Onze gratis voorraadonderwijs pagina hier op StockTrader.com bevat meer dan 100 unieke beleggingsartikelen onderverdeeld in categorieën. Aanbevolen websites voor beleggingsonderwijs zijn investopedia.com en natuurlijk Google-zoekopdracht.

4. Zoek een mentor

Een mentor kan een familielid, een vriend, een verleden of huidige professor, medewerker of enig individu zijn met een fundamenteel begrip van de aandelenmarkt. Een goede mentor is bereid om vragen te beantwoorden, hulp te geven, nuttige bronnen aan te bevelen en geesten te houden wanneer de markt moeilijk wordt. Alle succesvolle investeerders van het verleden en heden hebben mentoren gehad in hun vroege dagen.

Forums kunnen een andere bron zijn voor vraag en antwoord. Twee aanbevelingen omvatten Elite Trader en Trade2Win. Wees gewoon voorzichtig met wie je luistert. De overgrote meerderheid van de deelnemers zijn geen professionele handelaren, laat staan winstgevende handelaren. Houd advies uit forums met een zware dosis zout en volg onder geen enkele omstandigheid handelsaanbevelingen.

5. Bestudeer de greats

Leren over de grootste investeerders van het verleden, biedt perspectief, inspiratie en waardering voor het spel dat de beurs is. Greats zijn onder meer Warren Buffett, Jesse Livermore, George Soros, Benjamin Graham, Peter Lynch, John Templeton en Paul Tudor Jones. Een van mijn favoriete boekenreeksen is de Market Wizards van Jack Schwager.

6. Lees en volg de markt

Nieuws sites zoals Yahoo Finance en Google Finance vormen een goede bron voor nieuwe beleggers. Voor de diepte dekking, kijk niet verder dan de Wall Street Journal en Bloomberg. Door de markten elke dag te volgen en lezersverhalen te lezen, kunnen beleggers zich blootstellen aan trends, analyse van de derde partij, om economische concepten en algemene zaken te vermelden. Het trekken van citaten en het observeren van fundamentele gegevens kan ook dienen als een andere goede bron van blootstelling.

TV is een andere manier om elke dag de markt te volgen, waarbij CNBC het meest populaire kanaal is. Zelfs om 15 minuten per dag op CNBC aan te zetten, wordt de kennisbasis van een investeerder uitgebreid. Laat de lingo of de stijl van het nieuws niet overblijvend zijn, simpelweg gewoon kijken en laat de commentatoren, interviews en discussies inloggen. Pas op, maar met verloop van tijd kan je merken dat veel investeerders op tv meer zien Van een afleiding en zijn over het algemeen vol met rommelaanbevelingen. Dit is een natuurlijke evolutie; je bent niet alleen!

7. Overweeg betaalde abonnementen

Betalen voor onderzoek en analyse kan zowel educatief als nuttig zijn. Sommige beleggers vinden het mogelijk om professionele professionals te kijken of te observeren om meer voordelig te zijn dan hun nieuwe lessen zelf aan te passen. Er zijn een heleboel betaalde abonnementssites beschikbaar via internet, de sleutel is om de juiste voor u te vinden. Bekijk een lijst van de diensten die ik zelf gebruik. Twee goed gerespecteerde diensten omvatten Investors.com en Morningstar.

BELANGRIJK – Wees voorzichtig. Veel betaalde abonnementen zijn afkomstig van onafhankelijke handelaren en diensten die beweren fantastische rendementen te hebben en u kunnen “leren” hoe u succesvol bent. 99% van hen zijn een oplichterij en komen met hogere prijzen van $ 99 – $ 149 per maand, of meer. Zie, 10 dingen die ik wist dat ik kennis had gehad van handel voordat ik begon.

8. Ga naar seminars, neem lessen

Seminars kunnen waardevol inzicht geven in de algemene markt- en specifieke beleggingstypes. De meeste seminars zullen zich richten op een specifiek aspect van de markt en hoe de spreker succes heeft gevonden met behulp van eigen strategieën door de jaren heen. Voorbeelden zijn Dan Zanger en Mark Minervini. Niet alle seminars worden betaald voor hetzij. Sommige seminars worden gratis aangeboden, die een goede ervaring kan zijn. Wees gewoon bewust van de verkoophoogte die bijna altijd aan het einde komt.

Als het gaat om lessen, zijn dit meestal prijzig, maar zoals seminars kunnen ook heel gunstig zijn. Will O’Neil workshops, Investools, Warrior Trading, Bulls On Wall Street en Online Trading Academy bieden een scala aan cursussen over investeringen en handel.

Wees voorzichtig met klassen en cursussen, net als betaalde abonnementen. De meeste zijn gemakkelijk meer dan $ 1.000 en worden verkocht met valse beloftes om waardevolle kennis te verwerven. Hun fantastische verkooptunnels zullen u inzuigen, uw geld nemen, u opgewonden maken tijdens de cursus, en u dan een strategie achterlaten die niet eens winstgevend was. Zie, 10 dingen die ik wist dat ik kennis had gehad van handel voordat ik begon.

9. Koop je eerste voorraad of oefen handel via een simulator

Met uw online brokeraccount setup, de beste manier om te beginnen, is het eenvoudig om de duik te maken en uw eerste handel te maken. Wees niet bang om te beginnen met kleine, zelfs 1, 10 of 20 aandelen serveert het doel om u in het spel te krijgen. Als de handel met echt kapitaal in eerste instantie niet mogelijk is, overwegen gebruik te maken van een voorraad simulator voor virtuele handel. Een verscheidenheid aan online makelaars bieden virtuele handel voor het oefenen. Een van de meest voorkomende fouten die handelaren maken is om all-in te gaan en te proberen te scoren met een volledige portefeuillepositie uit de poort. Dit is een vaak pijnlijke fout en waarom veel nieuwe beleggers vroegtijdig grote verliezen lijden. Behoorlijke portefeuilleverdeling is uiterst belangrijk. Voor meer tips van wijsheid, zie mijn artikel, 60 voorraad tips voor investeringsucces

Vergelijkbare artikelen

De beste betaalmethodes

2 jaar geleden

Kosten huis kopen

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.