Bekende plekken in Amerika

Vrijheidsbeeld

Ontdek je immigrantenverleden bij het Vrijheidsbeeld en Ellis Island . Voor miljoenen immigranten was de eerste glimp van Amerika het Vrijheidsbeeld, groeiend van een vaag gedefinieerde figuur aan de horizon in een torenhoge, statige kolos. Bezoekers die Liberty Island naderen op de veerboot vanuit Battery Park kunnen eenzelfde gevoel van verwondering ervaren. Het naburige Ellis Island National Museum of Immigration vertelt het verhaal niet alleen van Ellis Island, maar ook van immigratie van het koloniale tijdperk tot heden, hoewel er talloze galerijen zijn met artefacten, foto’s en opgenomen mondelinge geschiedenissen.

Respect geven op het 9/11 Memorial

Net op tijd klaar voor de 10e verjaardag van 9/11, zitten deze watervallen van 30 voet op de voetafdruk waar de Twin Towers ooit stonden. De zwembaden zijn elk bijna een hectare groot en naar verluidt zijn ze de grootste kunstmatige watervallen in Noord-Amerika. Randen van de Memorial Memorial van 11 september op het plaza-niveau zijn bronzen panelen gegraveerd met de namen van de 2.983 mensen die zijn omgekomen bij de terreuraanslagen op het terrein van het World Trade Center, tijdens de crash van Flight 93 in Pennsylvania, het Pentagon en de zes mensen die zijn omgekomen in de bomaanslag op het World Trade Center in 1993.

Quintessential Southwest, Tucson

Het is een levendige mix van Native American, Hispanic en Anglo-culturen. Tucson is ontsnapt aan de bulldozers van de moderniteit door vastberaden haar historische architectuur te behouden, die wordt gekroond door de gloeiend witte Mission San Xavier del Bac, de oudste Europese structuur in Arizona. De Universiteit van Arizona leent een jeugdige sfeer aan de stad, terwijl de Mexicaanse restaurants kruiden en flair brengen, ook hebben ze zeer goede margarita’s)

San Francisco

Het heeft wat van zijn allure verloren, maar San Francisco is de mooiste stad van Amerika. De stad aan de baai is schilderachtig en gastvrij, met belangrijke bezienswaardigheden en culturele bezienswaardigheden. Er zijn de prachtige Victoriaanse huizen, parken en uitgestrekte zandvlaktes, en foto-ansichtkaarten, altijd met de monumentale Golden Gate Bridge ergens in de buurt als achtergrond. Dit is meestal de Amerikaanse stad die het moeilijkst te verlaten is. \

Los Angeles

De stad waar iedereen van droomt, is geen engelenstad en geen hemel, maar het is een bestemming die gezien moet worden om geloofd te worden. De levens van de rijken en beroemdheden zijn echt zo opzichtig als stereotiep, bewezen op rondleidingen door beroemdheden en beroemdheden die behoren tot de populairste activiteiten van de stad. L.A. is echt een stad die bestaat uit verschillende steden, en bezoekers hebben verschillende ervaringen, afhankelijk van of ze zich in Hollywood, Venice Beach, Santa Monica of Beverly Hills bevinden, maar het is altijd een duizelingwekkende ervaring om te onthouden.

Washington DC

Deze stad is een eerbetoon aan de Amerikaanse geest, hoewel het esthetisch gezien meer Europees dan Amerikaans is. In plaats van wolkenkrabbers bestaat het uit laagbouw, meestal in een majestueuze neoklassieke stijl. Het is een museumstad vol met monumenten en gedenktekens die zowel Amerikanen als buitenlanders aantrekken, en is nu beter dan ooit met een voedselscène die elk jaar smakelijker wordt.

Vergelijkbare artikelen

Malaga

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.