Wij zijn de specialist op het gebied van badkamerkastjes.

We hebben jarenlange ervaring waardoor wij goed in staat zijn om een prachtig en alomvattend assortiment samen te stellen, waar u gegarandeerd zult vinden wat u nodig heeft.

Wij hebben verschillende soorten badkamerkastjes die u kunt aanschaffen. Wij beschikken over zowel hoge als lage badkamerkasten. Wanneer u veel spullen wilt opbergen is de hoge variant aan te raden, een lage kast is perfect geschikt om een ruimtelijk effect te krijgen.

Tevens hebben wij badkamerkasten met spiegels en wastafelkastjes in ons assortiment. Met deze meubels kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw badkamer. In al onze badkamerkast-categorieën is er een ruime variatie wat betreft ontwerp en kleuren. U kunt dus altijd vinden wat bij de stijl van uw badkamer past. Houdt u van klassiek of van modern? Een landelijke of een design badkamer? Wij kunnen u overal mee helpen!

Badkamers zitten in elk huis. Het is een van de belangrijkste kamers in het huis, je houdt je persoonlijke hygiëne bij in de badkamer. De badkamer wordt meerdere malen per dag gebruikt. Badkamers bestaan al een hele lange tijd, al sinds de Romeinse tijd. Romeinen bouwde er zelfs vaak speciale huizen voor.

Badkamerstijlen

Je kan je badkamer helemaal inrichten zoals jij zelf wilt, maar er bestaan ook verschillende badkamerstijlen. Denk hierbij aan stijlen zoals een landelijke badkamer, een moderne badkamer, een klassieke badkamer, een industriële badkamer en een design badkamer. Een moderne badkamer is vaak erg strak en er worden niet te veel kleuren gebruikt. De moderne badkamer stijl wordt vaak gekozen en is daarom ook een van de populairste badkamerstijlen. De stijl is heel strak en allemaal in rechte lijnen, denk hierbij aan een rechte wastafel in plaats van een ronde wastafel. De kleuren die vaak worden gebruikt in een moderne badkamer zijn grijs, zwart en wit.

Een andere bekende badkamerstijl is een landelijke badkamer. Een landelijke badkamer wordt steeds populairder. De bedoeling van een landelijke badkamer is dat het rust uitstraalt. Houten meubels worden veel gebruikt in een landelijke badkamer samen met de kleur wit en andere rustige lichte kleuren. Je kunt de badkamer weer verder helemaal zelf maken zoals je wilt door bijvoorbeeld, een klassiek of er een modern tintje aan te geven. Industriële badkamers zijn weer compleet het tegenovergestelde van een landelijke badkamer. Bij een industriële badkamer worden er juist weer donkere kleuren gebruikt en worden er ook robuuste materialen gebruikt. Dan bestaat er ook nog een klassieke badkamerstijl. Een klassieke badkamer is en blijft een populaire badkamerstijl, de badkamerstijl bevat bescheiden kleuren. Marmeren tegels en mozaïektegels zijn vaak terug te vinden in een klassieke badkamer, voeg er wat antieke dingen aan toe, zoals een antieke kraan en je klassieke badkamer is helemaal compleet. Je kan natuurlijk ook een eigen badkamer samenstellen en kan je eventueel van alle stijlen wat toevoegen. Een nieuwe badkamer is een grote investering, dus denk van te voren goed na over wat voor soort badkamer je wilt.

Badkamermeubels

In een badkamer staan er natuurlijk ook badkamermeubels. Je hebt verschillende meubels, een douche, een wastafel, een spiegel en bijvoorbeeld een kast. Je hebt heel veel soorten wastafels in elke maat en vorm. Van ronde wastafels, tot rechthoekige wastafels, tot witte wastafel en tot weer zwarte wastafels. Er is dus keuze zat! Voor elke badkamerstijl is er wel een perfecte badkamermeubel te vinden.

Ook zijn er verschillende soorten douches. Inloopdouches, douchebakken, tweepersoons douches en een douchecabine. Voor elke douche soort is er wel een voor en een nadeel. Een inloopdouche is redelijk goedkoop ten opzichte van de andere douche soorten en is makkelijk te plaatsen. Het nadeel van een inloopdouche is dat het geen afgesloten ruimte is en de tegels nat blijven en het dus al snel glad wordt na het douchen. Het voordeel van een douchebak is, dat je geen gladde tegels hebt en de douchebak is altijd warm dus je zal het niet snel koud hebben. Het nadeel aan een douchebak is, dat er altijd een opstapje is en het niet zo mooi in je badkamer staat als bijvoorbeeld een inloopdouche.

Het voordeel van een douchecabine is, dat het een afgesloten ruimte is en je badkamer niet snel vochtig wordt. Het nadeel is dat een douchecabine vrij aan de hoge prijs is en er vaak niet genoeg plek in je badkamer er voor is. Tot slot heb je nog de tweepersoons douche. Het voordeel hieraan is dat je lekker de ruimte hebt en je samen kan douchen. Het nadeel ervan is als je een tweepersoons douche hebt je wel meer water verbruikt. Je zou in je badkamer ook nog een spiegel kunnen plaatsen en een kast om het wat meer sfeer te geven. Let wel op dat je een afzuiger in de badkamer neemt, want anders komt er vocht op en kan het gaan schimmelen en dat is zonde van de meubels. Vaak staat er in de badkamer ook een toilet, maar soms is die ook wel eens apart van de badkamer.

Vergelijkbare artikelen

Alles over Italië

8 maanden geleden

Indonesische vlag

5 jaar geleden 0