Vrijen

Wat is vrijen eigenlijk? Het is gewoon knuffelen maar dan met seksuele lading. Het is geslachtsgemeenschappen hebben meet een partner, het hoeft niet persee geslachtsgemeenschap te hebben je kan ook klaarkomen zonder elkaar aangeraakt te hebben met elkaars geslachten

Faalangst tijdens het vrijen

Er zijn heel veel tips hiertegen

  • – Bouw het langzaam op zodat jullie aanelkaar gewend gaan raken en niet bang gaan zijn voor elkaar
  • – Niet teveel eisen neerleggen voorjezelf
  • – Als er wat je dwars zit moet je er gewoon over praten met je partner
  • – Het kan wel zijn dat niet elke man snel kan klaarkomen of geen erectie kan krijgen
  • – Je kan ook genieten van neuken zonder orgasme je moet niet klaarkomen als een doel stellen

Wat is seks eigenlijk allemaal

Seks bevat allemaal naast geslachtsgemeenschap ook alles wat je gaat doen of kan doen wanneer je opgewonden bent. Het is dan elkaar verleiden, strelen, masseren, zoenen kussen tongen, pijpen, enz Het kan erg gevarieerd zijn er zijn vele posities en technieken die je kan uitvoeren en soorten zoenen. je kan ook seks metjezelf hebben en dat noem je mastrubatie. Meisjes raken hun clitoris aan en jongens trekken zich af.

Wat is vrijen?

Vrijen hoeft niet perse seks te zijn het kan ook knuffelen zijn of dat je met iemand voetje vrijt want dat is ook vrijen, of heletijd oogcontact te hebben met een meisje dat kan ook vrijen zijn. Waarom vrijen? Het voelt lekker voor beide kanten en het opent je relatie voor mee mogelijkheden. bijv als je relatie downhill gaat en je gaat vrijen met je partner is het een soort van refreshment als je het weer te veel gaat doen dan wordt het ook weer boring en saai. Vaak is het ook als beide kanten geil worden door het intiem zoenen, of strelen.

Eerste keer?

Je hoeft je niet te schamen als het je eerste keer word en dat je nerveus bent. En of niet wilt doen het ligt compleet aan je zelf je moet je niet door andere mensen gepressured voelen anders ga je er zelf ook niet van genieten en ga je er ook van spijt krijgen als je echt je maagdelijkheid wilt houden voor je huwelijk ligt dat compleet aan jezelf. Nooit gepushed voelen door je liefde als is hij of zij ouder dan jij. Vooral bij meisjes hebben ze een ouder vriend waar ze onder druk gaan voelen. Je moet je ook altijd bereiden voor je eerste keer, je moet er heel goed over nadenken of je het echt zelf wilt en niet omdat je partner het wilt dat je dan bang bent om haar of hem kwijt te raken als je het niet gaat doen. Gevoelens gaan altijd voor, het is heel normaal dat je onzeker voelt erbij omdat je geen ervaring mee hebt maar je moet het langzaam opbouwen. Als je er niet lekker bij voelt kan je het gewoon beter uitstellen voordat je erg spijt van krijgt. Altijd condooms gebruiken veiliger neuken is beter dan onveilig en voordat je met een buikje staat wat voor meer problemen zorgt en vooral ook tegen ziektes.

Vergelijkbare artikelen

Haar

6 jaar geleden 0

Speed

6 jaar geleden 0

Betekenis dromen

8 jaar geleden 0

Only registered users can comment.