Standjes

Als je elke keer seks hebt in het zelfde missionaris standje wordt dit op een gegeven moment een keer saai. Het is dan ook leuk om het eens anders te doen en te proberen, een beetje variatie erbij. Het proberen van verschillende standjes is dan ook meestal wel de eerste stap die je zet. Er zijn heel erg veel verschillende standjes en iedereen heeft dan ook zijn favoriet. Hieronder zal je een lijstje vinden met een aantal populaire seks standjes.

1. Downward dog

Dit is een andere variatie van het ‘op z’n hondjes’. De bedoeling is dat de vrouw een kussen onder haar buik en bekken legt en hier dus op gaat liggen. Dit doe je omdat dan de billen van de vrouw naar boven komen. Daarna is het voor de man simpel om de vrouw te penetreren. Dit standje kan ook nog eens handig zijn voor anale seks, voor degene die dat willen. De g-spot van de vrouw wordt door dit standje ook nog eens goed gestimuleerd.

2. The love lock

Dit is een standje dat niet in de slaapkamer gebeurd maar in een andere kamer. Hierbij is het de bedoeling dat de vrouw op het aanrecht, of tafel gaat zitten. De bedoeling is dan dat de man tegen de vrouw aan komt staan en dat de vrouw haar benen om de man zijn middel heen doet. Tijdens het penetreren tilt de man ook de heupen van de vrouw een klein beetje op. Dit standje is goed om je seksleven nog een stukje spannender te maken en het is ook nog eens op een andere locatie dan het bed, wat ook iets nieuws kan zijn.

3. Cowgirl

Met dit standje gaat de man op zijn rug liggen en komt de vrouw bovenop de man zitten. De vrouw is dan op dit moment ook de baas en bepaalt het ritme en het tempo van de seks. Met dit standje kan de g-spot van de vrouw ook nog eens goed gestimuleerd worden. Dit kan de man doen, maar de vrouw kan dit ook zelf doen doormiddel van het gebruik van een vibrator.

4. Reverse cowgirl

Dit is een andere variatie van het standje cowgirl. Ook hier ligt de man op zijn rug en komt de vrouw er op zitten, alleen zit de vrouw met haar rug naar de man toe. De penetratie voelt dan ook anders bij dit standje. Dit standje wordt ook wel eens gebruikt voor anale seks.

5. Afternoon Delight

Dit is een standje dat best lui kan zijn. Het is de bedoeling dat de man op zijn zij gaat liggen en dat de vrouw er dan kruislings bij komt liggen met haar benen over de middel van de man. De vrouw kan doormiddel van haar onderbenen de man dichter tegen haar aan drukken. Dit standje wordt dan ook gebruikt voor een wat rustigere seks. Er is met dit standje ook nog ruimte voor de man om de vrouw haar g-spot te stimuleren.

Naar elkaar luisteren

Het is belangrijk bij het uitproberen van verschillende standjes dat je naar je partner luistert. Het moet wel voor allebei leuk zijn. De een vind het standje geweldig en de ander vind er echt helemaal niks aan. Er zijn altijd wel andere varianten van dat standje die je dan eens zou uit kunnen proberen om het toch wel voor allebei leuk te maken.

Vergelijkbare artikelen

Make up

6 jaar geleden 0

Poker

5 jaar geleden 0

Puzzels

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.