Tuileres Garden

De Tuileres Garden is een heel mooi stukje. Het hartje van Parijs waar iedereen zijn romance kan uitspreken en hierdoor kan de liefde oneindig worden gedeeld. De laatste jaren merken we steeds meer dat de liefde groeit in dit prachtige park. Ook zien we dat het aantal verloofden en trouwerijen steeds meer toenemen in dit gedeelte. Aangezien het trouwen en vragen van zoveel toeneemt zit de Franse politiek erover na te denken dat ze geld gaan vragen hiervoor. Je zou denken dat het niet zoveel geld is op jaarbasis voor de overheid maar als je denkt naar een bruiloft toe kost dat toch zoiets van 15/25 duizend euro voor een bruiloft. Hier kan de overheid dus wel iets mee. De Tuileres Garden staat tussen de bekende Seine en de prachtige Louvre. Dit is prachtig voor het toerisme en hierdoor komen er op jaarbasis meer dan miljoenen toeristen naar Frankrijk toe. Dit is heel bijzonder omdat steeds meer mensen de liefde vinden in Frankrijk en voornamelijk in het mooie parkje hartje Frankrijk Tuileres Garden.

Het louvre en Tuileres Garden

De Louvre is een heel mooi stukje Parijs net als de Tuileres Garden. De Tuileres Garden grenst naast de Louvre. De Louvre is een driehoek wat een wonder uitstraalt over heel de wereld. Het gaat er hierom dat de Tuileres Garden naast de Louvre ligt. Het zijn allebei wonderen die in het hartje van Parijs liggen. Op de detailkaart kan je zien dat het op google maps goed te zien is. De Louvre is een mooi stukje dat minder goed te zien is. Dit komt waarschijnlijk omdat hij kleiner is op de map.

Frankrijk

Frankrijk is het land van herkomst van de Tuileres Garden. De vroege onderzoekers hebben bedacht om de Tuileres Garden in het midden van het parkje te plaatsen en ook in de stad waardoor het voor iedereen makkelijk te bereiken was en dat iedereen geïnteresseerd was. De Franse overheid heeft besloten om het wit te maken omdat dit de kleur van de liefde. Bij de laatste verkiezingen heeft Macron gewonnen en die sprak zeker over de Tuileres Garden en de andere wonderen in dit land. Mensen in het land vonden dit erg mooi omdat in donkere tijden bij aanslagen en crisis zoeken mensen een mooi plekje op zoals de Tuileres Garden of de Louvre waar we het eerder bijvoorbeeld over gehad hebben.

Populatie in de Tuileres Garden

De populatie spreekt natuurlijk voor zichzelf in Parijs. Iedereen weet dat het hartstikke druk is en dat het elke dag volop bezocht wordt waar dan ook. De Nederlandse toeristen nemen ook massaal toe. Als we kijken naar 2015 en nu zien we tot op het heden dat het met 42% is toegenomen en dat er steeds meer toeristen de Tuileres Garden opzoeken in hartje Frankrijk. Iedereen die de Tuileres Garden opzoekt weet dat het een mooi plekjes is. Je ziet ook vaker dat mensen met mooiere en leuke kleding er naartoe gaan om zo nog meer momenten ermee te maken en er nog meer uit te halen.

Wilt u graag vlinderstruiken kopen? Klik hier: vlinderstruik kopen

vlinderstruik kopen bij Onlinegroen.nl

Vergelijkbare artikelen

Italië

5 jaar geleden 0

Spanje

6 jaar geleden 0

Ankara

4 jaar geleden 0

Only registered users can comment.