Dikke dames

Sommige mensen hebben last van obesitas en dat kan soms zwaar vallen lichamelijk en ook vooral geestelijk. Obesitas komt voornamelijk door veel eten en weinig beweging bij de mens, niet alleen mens maar ook organisme en ander levende wezen. Volgens onderzoeken is gebleken dat vaker de vrouw dan de man wat zwaarder zijn en wat dikker. Hoe dit komt lijkt niet helemaal duidelijk, wel weten we dat vrouwen meer beïnvloedbaar zijn en sneller ja zeggen dan het mannelijk geslacht. En vooral tijdens het bewegen hebben de mannen vaak meer motivatie om er goed uit te zien voor de vrouw en voor de buitenwereld. Buiten het eten om gaat het ook vaak om het stres level bij mensen en om het snelle eten. Als je sneller eet kan je vaak ook meer eten en hoe meer je eet hoe meer je maag aan kan en hoe meer het dus uiteindelijk verteerd.

Eten

Als je dik bent komt dat dus vaak ook door het eten. Maar wat voor eten is nou precies zo slecht voor je dat je zo dik wordt? We weten allemaal natuurlijk dat vetten en koolhydraten niet goed zijn of althans te veel niet goed is. Veel producten bevatten dit te veel en dit is niet makkelijk te vermijden. Veel koekjes en maaltijden zitten al echt op het maximale. Vooral het bekende friet en de pizza is echt te erg. Toch vinden sommige mensen het nogal erg lastig om dit te vermijden omdat het een lekkere en volle maaltijd is. Naast het eten van vette maaltijden zijn het ook de snacks die erbij horen bijvoorbeeld in een bepaalde snackbar of tussendoortjes zoals snoepjes of koek. Dit is erg jammer omdat het best wel kan alleen de totale inhoud is gewoon te veel. Het is over het algemeen belangrijk om op te letten naar hoeveel je eet en wat goed voor je is en wat slecht voor je is. Er zijn heel veel dingen die niet super goed voor je zijn, je kan het gewoon eten maar het belangrijkste is dat je op de inhoud let want dit zorgt voor de grote problemen vaak ook op de langere termijn bij mensen.

Biologisch en gezond eten

Heel veel mensen hebben door gehad dat al dat vette en ongezonde eten natuurlijk niet goed is. Voor de markt en voor de mensen zelf is het belangrijk dat er wel gezonder eten komt. Nu is de oplossing gevonden om gezonde en health snacks in het schap de brengen. Het is opvallend dat nog heel veel mensen dit kiezen. Het wordt steeds meer gestimuleerd oor de prijzen aan te passen en een betere plek in het schap in de supermarkt.

Sporten

Als je wat dikker bent als vrouw is het belangrijk dat je goed gaat sporten als je er wat aan wil doen. Kies dus voor veel conditie en verbranding en minder eten. Je kan zelf een schema maken of vinden op internet, je kan eens een kijkje nemen op verschillende pagina’s om wat informatie op te doen.

Vergelijkbare artikelen

Globusgevoel

1 jaar geleden

Wiet en Hasj

6 jaar geleden 0

Parfum

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.