Screen Recorder

Een screen recorder is een digitale opname van de uitvoer van het computerscherm, ook bekend als een video-opname, vaak met audio-vertelling. De term screen recorder is vergelijkbaar met de bijbehorende schermafbeeldingen; terwijl screenshot een enkele afbeelding van een computerscherm genereert, is een screencast in essentie een film van de veranderingen die een gebruiker in de loop van de tijd op een computerscherm ziet, versterkt met audio-vertelling.

Oorsprong van de term

In 2004 nodigde columnist Jon Udell de lezers van zijn blog uit om namen voor te stellen voor het nieuwe genre. Udell selecteerde de term ‘screen recorder’, die werd voorgesteld door zowel Joseph McDonald als Deeje Cooley. De termen “screencast” en “Screencam” worden vaak door elkaar gebruikt, vanwege de marktinvloed van ScreenCam als screencastingproduct van de vroege jaren negentig. ScreenCam is echter een federaal handelsmerk in de Verenigde Staten, terwijl screencast geen handelsmerk is en gebruik heeft gemaakt van publicaties als onderdeel van de landstaal voor internet en computergebruik.

Toepassingen

Screencasts kunnen helpen bij het demonstreren en leren van het gebruik van softwarefuncties. Door een screencast te maken, kunnen softwareontwikkelaars pronken met hun werk. Opvoeders kunnen screencasts ook gebruiken als een andere manier om technologie in het leerplan te integreren. Studenten kunnen video en audio opnemen als ze de juiste procedure demonstreren om een probleem op een interactief whiteboard op te lossen. Screencasts zijn ook nuttige hulpmiddelen voor gewone softwaregebruikers: ze helpen bij het indienen van rapport gerelateerde bugs waarbij de screencasts de plaats innemen van mogelijk onduidelijke geschreven uitleg; ze helpen anderen te laten zien hoe een bepaalde taak wordt volbracht in een specifieke softwareomgeving. Organisatoren van seminars kunnen ervoor kiezen om complete seminars routinematig vast te leggen en ter beschikking te stellen aan alle aanwezigen voor toekomstige referentie en / of deze opnamen te verkopen aan mensen die de vergoeding van het live seminar niet kunnen betalen of niet de tijd hebben om het bij te wonen.

Hardware

Een alternatieve oplossing voor het maken van een screencast is het gebruik van een hardware-RGB of DVI framegrabberkaart. Deze benadering plaatst de last van het opname- en compressieproces op een machine die losstaat van degene die het af te beelden beeldmateriaal genereert.

Open Broadcaster

Open Broadcast Software is een gratis open source softwarestudio voor Mac, Windows en Linux die specifiek is gemaakt voor video-opnamen en livestreaming. Ontworpen met gamers in het achterhoofd, registreert het direct van uw grafische kaart in HD in volledig scherm met 60 frames per seconde. Het omvat real-time video- en audio-opname en mix om onbeperkte scènes op te nemen. U kunt schakelen tussen scènes met aangepaste overgangen. Videobewerking omvat filters zoals chroma, kleurcorrectie, kleuraanpassing, maskering, enz. Audiofilters omvatten versterking, noise gate, onderdrukking en ondersteuning voor VST-plug-ins voegen nog meer functies toe. Het is eenvoudig te configureren en u kunt verschillende configuraties instellen op basis van profielen. In de studiostand kun je een voorbeeld van de video bekijken voordat deze wordt gepubliceerd.

Conclusie

We zorgen ervoor dat u de beste eenvoudige schermrecorders introduceert en biedt, zodat u nergens heen hoeft te dwalen en een lage of gecompliceerde versie krijgt. We zouden heel blij zijn als je ons zou vertellen waartoe je hebt gekozen en hoe de ervaring was. Bovendien, als je een soort van vraag hebt, kun je ook hetzelfde plaatsen in de commentaarsectie hieronder. We hopen dat onze inspanningen u kunnen geven wat u wenst. Bedankt voor het lezen van het artikel en veel geluk voor jou. Veel plezier met opnemen!

Vergelijkbare artikelen

Samsung telefoon

6 jaar geleden 0

Deuren

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.