Rocket League

Rocket League is een race en een voetbal game in één ontwikkeld door Psyonix. In dit spel bestuur je een auto waarmee je moet proberen de bal in het doel te schieten om zo te scoren. Het spel is beschikbaar voor de ps4, xbox one (Vanaf 17 februari) en de pc via steam. Pc spelers en Ps4 spelers kunnen samen in één server spelen.

Dit is een heel uniek spel wat er nog niet was en hierdoor is dit zo’n groot succes geworden. Ik vind het een erg leuk spel om te doen. als je van auto’s en voetbal houd is dit hét idealen spel voor jou! Zelfs als je niet van auto’s of voetbal houd is dit spel zeker een aanrader. Wat ook nog eens er leuk is, is dat je je auto zo kan maken zoals jij dit wilt. Je kan tijdens het spelen allerlei verschillende items ontgrendelen die je voor je auto kan gebruiken.

Je hebt veel verschillende auto’s en veel verschillende maps die je kan spelen. Het is leuk om te spelen met wat vrienden in één team. Wat het grote voordeel is dat je met je vrienden die een PS of PC hebben op de zelfde server kan spelen.

Deze unieke auto’s kunnen snel remmen, in de lucht springen en op verticale oppervlaktes rijden. Natuurlijk wint het team met de meeste doelpunten maar als het gelijk eindigt dan komt er een golden-goal systeem ingeschakeld wat inhoud dat het team dat het eerste scoort wint.

Dit spel kan je online spelen en offline seizoenen. Als je online speelt kan je 1v1, 2v2, 3v3 en 4v4 spelen, als je offline seizoenen speelt kan je zelf de grootte van de teams bepalen en hoe goed de computer is waar je tegen speelt. Je kan ook trainingen doen om zo te oefenen, dit is wat ik aan het begin vaak deed om zo beter te worden in bepaalde situaties.

Voor dit spel kan je ook nog andere content erbij kopen zoals nieuwe auto’s en allemaal verschillende items die je voor je auto kan gebruiken.

Vergelijkbare artikelen

Baryonyx

6 jaar geleden 0

Carbonemys

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.