Latin Quarter Parijs

In het midden van Parijs, het kloppend hart wordt dit wijkje ook wel genoemd. Veel mensen gaan met elkaar om in dit vredige stukje. We hebben veel Nederlandse toeristen zien overkomen om hier hun gezellige uitje te vinden over de Latin Quarter Parijs. Je kan eigenlijk zeggen dat de Latin Quarter Parijs een stukje Frankrijk is wat het er om doet. Je ziet op google maps een stukje met veel groen en veel drukte eromheen. Het is ook een drukke wijk waar je niet makkelijk kan komen wonen. Er zijn ook veel eisen qua geld. De Latin Quarter Parijs is een wijk waarbij iedereen elkaar tegemoet komt van schrijvers tot zangers, van homo’s tot pro hetero’s het is een mooi stukje vrede. Veel mensen lopen ook gewoon vanuit eigen ontspanning rond om gewoon te genieten want nergens anders op de wereld is er zo’n vredig stukje als Parijs. Vooral is te zien dat iedereen in vrede hier rond loopt er zijn volgens onderzoeken geen geweld of misdaden gepleegd iedereen lijkt te worden getoverd door dit stukje Frankrijk. Echt een keer bezoeken dus.

Rondom Latin Quarter Parijs

Als je rondom de Latin Quarter Parijs kijkt zie je een leuke mooie stad met de Eifel toren en de groengebieden. Je ziet ook veel artiesten lopen die toneel maken en mensen proberen te vermaken. Entertaining is een enorm leuk stukje zeker als je toerist bent kan je makkelijk genieten van zo iets moois. De Eifel toren ligt op een mooi punt en dat is voor veel mensen erg leuk en gezellig.

Parijs

Parijs is een mooie stad met een leuke wonderen. Latin Quarter Parijs is een van de bekendste wijken in Frankrijk. Veel toeristen genieten lekker en laten zichzelf helemaal leven Parijs zelf is een stad die bekend staat om de liefde. Het is de hoofdstad van Frankrijk en hier worden ook alle belangrijke dingen gehouden, campagnes, optochten en vooral ook heel veel leuke festivals. De mensen in Parijs verschillen van mening en van uiterlijk. Er zijn verschillende soorten mensen in Parijs dus. Maar over het algemeen zijn het sympathieke mensen die voor elke toerist openstaan om daar te helpen. Er zijn ook veel voetbalclubs in Parijs die deze wijken en plekken opzoeken. Vooral de Latin Quarter Parijs wordt veel opgezocht door de spelers van PSG. PSG is een mooie club die verbintenis uitstraalt met de plekken uit Parijs. Een leuke nationalistische club dus met veel passie ook. Er zijn meer plekken in Parijs die dit uitstralen maar veel dingen kosten ook geld. Als je kijkt naar Amerika zie je dat veel mensen geld moeten betalen voor de wonderen om ze te bezoeken en om erin te kunnen bijvoorbeeld. In Frankrijk is de Eifel toren bijvoorbeeld nog gratis en vrij om daar te genieten. Hierdoor worden dus ook veel aanzoeken en liefdesdates gedaan en gehouden.

Latin Quarter Parijs feitjes

De Latin Quarter Parijs is gevestigd in het noorden van Parijs bij de Sorbonne. Veel mensen zien dit over het hoofd. Ook is in 1968 al het idee en het gebeuren eromheen ontstaan.

Vergelijkbare artikelen

Auto motorblokken

3 jaar geleden 0

Alles over Kenia

2 jaar geleden

Noord Holland

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.