Burgers Zoo

Geschiedenis

Burgers’ Zoo opende zijn deuren op 30 Maart 1913, inmiddels al 104 jaar geleden. Toen heette het nog Faisanterie Buitenlust. De oprichter van Burgers’ Zoo is Johan Burgers. Het dierenpark ligt in Nederland om precies te zijn in Arnhem. Johan Burgers was de eerste eigenaar van Burgers’ Zoo en tevens ook de uitgever van het dierenpark.

Normen & Waarden

Dierenpark Burgers’ Zoo heeft een aantal normen en waarden. De normen en waarden die wij hebben vinden wij het belangrijkst als park zijnde. Dit zijn de normen en waarden van Burgers’ Zoo.

  1. De mensen die een dagje naar Burgers Zoo komen zijn belangrijk voor het park.
  2. Het belang van de gezondheid van de dieren staat voorop.
  3. Natuurlijk en duurzaam mogelijk zijn.
  4. Vernieuwing is leuk en zeer van belang.

Prijzen

Bij Burgers’ Zoo heb je de mogelijkheid om een dagkaart te kopen, een abbonement te nemen, om te betalen voor groepsprijzen en eventueel een combikaart waar u toegang kunt krijgen tot Burgers’ Zoo en het openluchtmuseum in Arnhem. Als u kaartjes voor Burgers’ Zoo online besteld op internet krijgt u nog eens €1,00 korting. De prijzen voor Burgers’ Zoo zijn als volgt.

Dagkaarten

0 t/m 3 jaar Gratis

Kind 4 t/m 9 jaar €19,00 p.p.

Volwassenen €22,00 p.p.

Abonnementen

Bij dierenpark Burgers’ Zoo heeft u ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Met dit abonnement kunt u een jaar lang naar Burgers’ Zoo. Een abonnement bij Burgers’ Zoo heeft u nu al vanaf €52,50 per jaar en biedt u ook nog eens voordelen. Als u een abonnement bij Burgers’ Zoo afsluit krijgt u namelijk nog 25% korting bij het openluchtmuseum in Arnhem, 50% korting bij Artis en Diergaarde Blijdorp en u krijgt korting bij de 12 dierentuinen die zijn aangesloten bij de NVD.

Groepsprijzen

Groepsprijzen bij Burgers’ Zoo gelden pas vanaf 20 personen. De prijs p.p. voor volwassenen is dan €20,00, voor kinderen van 4 t/m 9 jaar is het €17,00 p.p. en kinderen 0 t/m 3 jaar zijn nog gratis dan.

Combikaart

Met een combikaart heeft u toegang tot zowel Burgers’ Zoo als het openluchtmuseum. Een combikaart voor volwassenen kost €35,65 en ene combikaart voor kinderen kost €30,10.

Route & Openingstijden

Burgers’ Zoo is elke dag van het jaar geopend. Burgers’ Zoo is ook op 1e en 2e kerstdag, Oud en nieuwjaarsdag open. Er geldt bij Burgers’ Zoo overigens wel een zomer en wintertijd. Tijdens de zomertijd is het park geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur, tijdens de wintertijd is het park geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Alle dieren zijn te zien tot een uur voor sluitingstijd, behalve de Bush, Ocean en Desert. Het adres van Burgers’ Zoo is Antoon van Hooffplein 1 en is zzer makkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Als u met de auto komt kunt u een parkeermunt kopen, deze parkeermunt kost €6,00. Mocht u ook een mindervaliden persoon bij u hebben dan beschikt Burgers’ Zoo over een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Vergelijkbare artikelen

Stegosaurus

6 jaar geleden 0

Kitten adopteren

6 jaar geleden 0

Leguaan

5 jaar geleden 0