Gmail aanmaken

Tegenwoordig is het gebruikmaken van de diensten van Google erg handig. U kunt met één account toegang krijgen tot alle producten en diensten van Google.
Heeft u geen Gmail en wilt u gebruik maken van Gmail? Dan kunt u eenvoudig een account aanmaken. Om een Gmail-account aan te maken heeft u wel een Google-account nodig. U kunt met de inloggegevens van uw Google-account gebruik maken van Gmail, maar ook van YouTube, Google Drive en Google Play.
Op de website https://accounts.google.com/SignUp kunt u gratis een Gmail-account aanmaken. Door een aantal stappen te volgen is dit eenvoudig te doen.

Gmail

Gmail is één van de diensten van Google, het is een gratis service die u kunt gebruiken vanaf uw telefoon, computer of tablet. U kunt gebruik maken van de Gmail applicatie vanaf uw Android-telefoon, -tablet, Apple-telefoon of -tablet. Ook bied Gmail een gratis opslagruimte, daarom hoeven de e-mails niet verwijderd te worden.

Google Inc.

Google Inc. is de wereldwijde zoekmachine van het web dat opgericht is in 1997 door Sergey Brin en Larry Page. Zij werkten 2 jaar aan de methode van Google. Google groeide erg snel en werd wereldwijd populair.
De gebruikers van Google waren enorm tevreden over de zoekmethode en daarom duurde het niet lang voordat Google wereldwijd populair werd.
Het hoofdkantoor van Google is gevestigd in Californië, in Mountain View om precies te zijn.
Google begon met de naam ‘Googol’, uiteindelijk ontstond de naam ‘Google’. Dit kwam doordat één van de oprichters een fout maakte.
 
SEO specialist

Vergelijkbare artikelen

Vloerlampen

3 jaar geleden

Only registered users can comment.