Direwolf

Direwolf

De direwolf oftewel reuzenwolf staat bekend om zijn grootte en is de grootste wolf in zijn soort. In Nederland hebben we ze niet gehad. Vroeger bestonden ze wel. Deze wolven zijn in meer landen te vinden hoewel door de tijden heen ze steeds meer begonnen uit te sterven. In televisieseries bestonden ze ook waarmee er met realiteit werd gewerkt. In de game of thrones hadden ze ook deze wolven. Hier waren er 5 van die door de seizoenen heen dood gegaan zijn. Er leven er nu nog 2 die terugkeren als wolf maar worden uitgebreid als direwolf.

Tijdperk en periodes van de direwolf

De direwolf bestaat al eventjes niet meer. Vroeger tijdens de dinosaurustijdperk bestond hij wel nog en toen had hij een heel mooi vooruitzicht. Helaas is dat nu niet meer zo. De direwolf stond erom bekend dat je hem kan Tammen, je kon hem dus je beste vriend laten zijn met een leuke opvoeding. De direwolf leefde vooral in koude gebieden. De noordpool was ook zijn gebied. Hier kon hij zich uitelven met zijn familie en altijd vrolijk doen. De direwolf stond bekend om zijn zorgzaamheid en loyaliteit. Een echte trouwe vriend dus die altijd aan je zij. De direwolf is al even gelden uitgestorven en had een kort leven dit dier leefde in de 2e generatie dino’s

Direwolf in televisie series

De direwolf is een bekend diertje als het gaat om de televisiewereld. De bekende serie Game of thrones staat bekend om zijn direwolf. De wolf is het teken van het huis van de hoofdpersoon. In de serie zijn 5 wolven te vinden. Bij naam gaan ze als volgt: Shaggy dog, Summer, Nymeria, Grey wind, Lady en ghost. Ghost en Nymeria leven nog de rest is helaas aan het verkeerde lot toegekomen. Huis stark heeft dus de direwolf als logo. De serie heeft echte wolven ingehuurd om zich te mengen. De wolven zijn bedacht door George R.R Martin. In andere series komen ze ook voor. Veel series op eDiscovery channel werden er veel documentaires gehouden waarbij iedereen veel informatie kreeg. De direwolf heeft verschillende kleuren in de serie. Hij is voornamelijk licht grijs. Dit omdat de wolf in het noorden voorkomt en om zo een beetje camouflage op te doen is hij zo licht mogelijk. Ghost is bijvoorbeeld een witte wolf waar heel veel voordelen aan zit. De direweolf is al een heel oud diertje wat steeds van vacht kan veranderen sommige zijn donkergrijs of tegen zwart aan. Dit kan nadelen hebben ook voor in het wild. Vroeger werden deze wolven ook bij het vechten gebruikt. Tegenwoordig worden deze wolven nog steeds in games gebruikt bijvoorbeeld in ark survival.

Direwolf in het algemeen

De direwolf is dus een heel leuk diertje die in de samenleving speelde. Helaas is deze nu uitgestorven en stamde deze af van de normale wolven. Normale wolven leven wel nog in het wild en zijn nog steeds altijd even gevaarlijk. Wel minder en kleiner maar dat hou je altijd. Als je interesse heb in de direwolf kan je altijd documentaires kijken of games spelen. Hier kan je veel van leren en altijd dingen van opsteken. Ook in bepaalde films kan je de direwolf tegenkomen.

Direwolf gewicht en lengte

De direwolf kon zich goed onderscheiden en was zeker het dubbele van de normale wolf. hij kon zwaarder wegen en had ook zwaardere poten. je kon dus beter niet ruzie maken met deze grote wolf. de direwolf kon wel rond de 20 kilo worden en dit is massaal spier omdat hij zo groot is.

Natuurlijke vijanden

De direwolf had niet heel veel vijanden van nature kunnen we zeggen dat ze af en toe ruzie hadden met de oude tijgers en met de beren. De direbear is dus eigenlijk een kleine vijand. verder leefde de wolven altijd in groepen en hierdoor bleven ze veilig echt heel veel vijanden hadden ze niet dus.

Dieet

De direwolf had geen dieet en werd gewoon vlees gevoerd met grote stukken. hij groeide hiervan en kreeg meer spiermassa, een dieet zat er dus niet in hoewel hij lekker van rennen en jagen houdt kon hij hier ook wel goed van afvallen.

Vergelijkbare artikelen

Alles over Thailand

4 maanden geleden

Only registered users can comment.