Dierentuin Nederland

Wil je graag een dagje erop uit? Dan is een bezoek aan een dierentuin in Nederland een perfect idee. In plaats dat je ervoor kiest om naar een pretpark te gaan kunnen de kinderen zich prima vermaken in een dierentuin. Zo zien ze meer van de natuur en leren ze ook wat over de verschillende soorten dieren. Dierentuinen in Nederland hebben vaak diverse leuke activiteiten om te doen met de kinderen en natuurlijk is het ook leuk voor de ouderen om een bezoek te doen aan de dierentuin. Een bezoek aan de dierentuin in Nederland is een van de populairste uitjes. Voor zowel jong als oud is er in de dierentuin genoeg vermaak te vinden. Bent u een echte fan van dierentuinen dan is het leuk om juist verschillende dierentuinen te bezoeken zodat u meer soorten dieren krijgt te zien en leert kennen.

Diergaarde Blijdorp

Deze dierentuin bevindt zich in de stad van Rotterdam. Al vele jaren is deze dierentuin bezig met het verbeteren en uitbreiden van het park en de activiteiten die hier te doen zijn. Diverse werelddelen kan je in deze dierentuin meemaken in het klein. Zo kan je genieten van vele diersoorten die normaal in het wild leven maar er nu zijn voor jou om te bekijken. Voor zowel ouderen als voor de kinderen is er in dit park genoeg te doen. Voor de echte natuurliefhebbers die graag meer willen weten over de natuur en de soorten dieren is dit park de perfecte plek. Voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten te doen en veel avontuur te beleven. Het hoogte punt van dit park is het oceanium, hier kan je diverse zeedieren bezichtigen en vooral de prachtige haaien die vlak boven je hoofd rondzwemmen.

Beekse Bergen

Beekse bergen is een echt safaripark dus als je van plan bent een bezoek aan dit park te plegen is het verstandig om goede schoen aan te doen. Door dit park kan je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige dieren die je in dit park vindt. Het park lijkt erg op Afrika en de natuur lijkt dan ook sprekend op die van Afrika. In dit park kan het zijn dat je ineens tegenover gorilla komt te staan, zo is het net of je in de echte natuur bent. Je kan in Beekse bergen ook een boottocht maken of nog een ander deel van het park bewonderen in een safari wagen of een tour bus. Met de safari wagen trek je door een prachtig deel van het park waar vele leeuwen liggen te rusten en waar de giraffen zich voelen aangetrokken door de wagen en dus erg dichtbij komen. Safaripark Beekse bergen is een park vol avontuur en vol met mogelijkheden.

Artis

Dit park ligt midden in Amsterdam en behoort tot de oudste dierentuinen van Nederland, sterker nog het is zelfs de oudste dierentuin in Nederland wat nog open is voor bezoek. Artis is in 1838 opgericht als kleine dierentuin en is nu uitgegroeid tot een hele grote dierentuin wat elke dag vele bezoekers trekt.

Vergelijkbare artikelen

Oleander

7 jaar geleden 0

Klimaat

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.