Chinees sterrenbeeld

Het is 2019, dat wil zeggen dat er ook weer een nieuw jaar aankomt volgens de Chinese astrologie. 2019 staat in het teken van het varken, dit is het 12e dier in de 12-jaarlijkse cyclus. Het varken is het laatste dier in de dierenriem, hierna begint het weer vanaf voor af aan.

Volgens de Chinese cultuur zijn er eigenschappen die het karakter van een persoon beschrijven die in dat jaar geboren is. Zo zijn de eigenschappen van iemand die in het jaar van het varken geboren is sensueel, aardig, tolerant, begrijpend, geestdriftig, waarheidsgetrouw en sympathiek. Zo is het varken in voor lekker eten en houd van gezelligheid en is erg vriendelijk. Een varken kan goede relaties aangaan met een geit, draak en hond, en heeft een varken vaak slechtere relaties met een slang en een tijger.

Jaarhoroscoop van de Varken

In 2019 staat er veel op het programma voor het varken wat betreft vriendschap en liefde. Het kan ook nog eens zo zijn dat het een stuk beter zal gaan op financieel gebied voor het varken. Kort gezegd is 2019 het jaar voor en van het varken.

Vriendschap en relaties

De opgebouwde relaties van het varken moeten aandacht krijgen, het is aan het varken om veel tijd en liefde te steken in deze relaties. Het gebeurd niet allemaal vanzelf, je zou er op uit moeten gaan en er zelf wat aan gaan doen. neem niet alles voor lief, want dan kun je bedrogen worden.
Voor de varkens die nog single zijn, is de kans om de ware liefde tegen te komen groot. Stop veel energie in de nieuwe ontmoetingen. De varkens die al bezet zijn hebben de kans om de relatie nog beter te maken, ook dit zal niet vanzelf gebeuren. Stop veel tijd en energie in degene waar je van houdt.

Financiën van een varken

Financieel gezien zal een varken het heel wat minder moeilijk hebben. Je hebt geld geïnvesteerd en er komt meer bij, ga hier goed mee om, maar geniet ook. Een varken kan goed met geld omgaan, meestal komt er meer geld binnen dan dat er uit gaat.

Carrière van een varken

De financiën van een varken staan er goed voor, dit komt namelijk door zijn/haar goede inzet op het werk. In het komende jaar staan er grote kansen te wachten voor het varken, namelijk een promotie die verdient kan worden. Er zal ook het een en ander veranderen in de werkomgeving, er zullen nieuwe collega’s bijkomen en ook weggaan. Dit kan voor onzekerheid zorgen, maar je kunt hier goed mee omgaan.

De persoonlijke ontwikkelingen van een varken

Wat betreft vriendschap en relaties zal het een flink jaar worden voor en varken. Het varken zal mee stil moeten staan bij het belangen van anderen voor hechtere vriendschappen. Ook moet je bedenken of het de investering wel waard is, om deze bestaande relaties te behouden. Dit jaar zal je je sterker voelen en onafhankelijker. Je moet tegen kritiek kunnen, alleen zo wordt je sterker. Je zult mensen tegen komen die van je willen profiteren, pas hiervoor op en wees realistisch. 2019 zal positief eindigen, en zal in het teken staan van investeren.

Vergelijkbare artikelen

Japan

7 jaar geleden 0

Sagrada familia

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.