Gelnagels zelf zetten

Nepnagels

Er zijn twee type gel nagels je hebt de harde gel en de zachte gel. Harde gel nagels krijgen z’n naam, omdat het eenmaal er op zit het heel hard is om tot een nagel extension is. Deze zijn anders dan gel nagels, omdat nagel extension gemaakt zijn door nagel producten de de nagel uitbreiden over de rand voor een natuurlijke nagel look.

Zachte nagels

Zachte gel nagels verwijzen naar het gel product te zacht zijn voor het creëren van een nagel extension. Dit houd in gel poets middelen en dikkere gel nagel die bedoeld zijn voor gel bedekking voor de nagels. Gel nagels worden steeds populairder en vaker gebruikt in de manicure business. Deze manicures worden zeer voorzichtig uitgevoerd door meestal ervaren en getrainde professionals waar ze heel voorzichtig om gaan met de nagel en een natuurlijke uitziende nagel achterlaten. Deze nagels blijven er ongeveer een paar weken op zitten met een hoge glans, zonder scheurtjes of dat ze afbreken.

Benodigdheden

De producten die worden gebruikt worden voor het maken van deze nagel extensions zijn gel of gel nagels. Niet te verwarren met acryl nagels, die gemaakt worden door vloeibaar monomeer en polymeer poeder. Alle gel nagel diensten worden uitgevoerd met een soort van gel en deze gel komt meestal uit een potje of flessen met gel polijsten. Ook komen deze gels in meerdere kleuren. De gel nagels worden overigens meestal in een kliniek gezet en verhard onder een uv light. Dit allemaal zit in een doe het zelf gel nagel kit die je online heel makkelijk kunt bestellen.

Zelf gel nagels zetten

Sommige mensen vinden het in een kliniek neppe nagels zetten veel te duur en ga ik daarom nu vertellen hoe je het prima zelf kunt uitvoeren thuis. De benodigdheden die je nodig hebt zijn een UV-lamp borstels en nagellak. Als aller eerst moet je eerst je nagels goed reinigen, dus al het vuil onder je nagels vandaan halen, nagellak verwijderen etc. De volgende stap is om de nagels te knippen tot de lengte die je wilt hebben. Hierbij kan je ook een nagelvijl gebruiken om een mooie vorm in je nagels te brengen.
10 minuten voordat je de gellak aanbrengt op je nagels dien je ze 10 minuten in warm water te laten weken. Dit is nodig, omdat de nagels vochtinbrengen stoffen bevatten die er van nature al zijn. Het zorgt er echter voor dat de gelnagels niet goed vast komen te zitten op de vingers, wat een probleem gaat worden als de gel nagels nou eenmaal hard worden gemaakt met de UV-lamp.
Tot slot is het tijd om de gellak aan te brengen op de nagels. Rustig breng je de nagels over de nagels, doe dit niet te snel! Anders komen de nagels er niet natuurlijk uit. Als de hele nagel nou eenmaal bedekt is ga je naar de volgende nagel totdat je een hand af hebt en zet deze dan onder de UV-lamp voor 1 tot 3 minuutjes. Dit hangt er natuurlijk van af hoe veel gel je hebt gebruik.

Vergelijkbare artikelen

Online vertalen

6 jaar geleden 0

Dimorphodon

6 jaar geleden 0

Londen

4 jaar geleden 0

Only registered users can comment.