Bluetooth oordopjes

Iedereen kent het wel, je bent lekker aan het sporten met muziek aan maar toch blijft je kabel van je oordopjes in de weg zitten. De oplossing voor dit probleem is bluetooth oordopjes. Bluetooth oordopjes zijn oordopjes die verbinden maakt met je bluetooth van je telefoon, hierdoor kan je dus gemakkelijk en zonder kabeltjes naar je favorieten muziek luisteren. De bluetooth oordopjes moeten wel opgeladen worden dus vergeet die niet. Het verschilt per merk hoelang de batterij van de bluetooth oordopjes mee gaat. In dit artikel vind je onder meer hoe je verbinden kan maken met je bluetooth oordopjes, top 5 beste bluetooth oordopjes en een eigen mening.

Verbinding maken met je bluetooth oordopjes.

1. Zet de bluetooth oordopjes aan en zorg ervoor dat je bluetooth op je mobiel ook aan staat.

2. Druk op het knopje bluetooth wat op de oordopjes bevestigd zit, nu gaan de oordopjes zoeken naar een beschikbare bluetooth netwerk.

3. Druk op je mobiel bij bluetooth de naam van je oordopjes aan en nu gaan ze verbinding maken met elkaar.

4. Nu kan je heerlijk naar je muziek luisteren.

Top 5 beste bluetooth oordopjes

1. Sony WF SP700N

Deze Sony bluetooth oordopjes zijn ideaal voor het sporten. Door de ingebouwde noise cancelling heb je geen last van geluiden om je heen en kan je heerlijk in alle rust gaan sporten. De oordopjes laden automatisch op in het bijgeleverde oplaaddoosje. De oordopjes zijn spatwater dicht en kunnen dus goed tegen zweet en regen. De accu gaat zo’n 9 uur lang mee.

2. Aftershokz Trekz Air

Dit zijn geen normale oordopjes. Door de trillingen op je jukbeenderen heb je geen oordopjes meer nodig. De Aftershokz Trekz Air hangt stevig om je nek en kan tijdens het sporten niet vallen. De Aftershokz Trekz Air zijn ideaal voor mensen die slecht tegen oordopjes kunnen en die graag het geluid om zich heen nog goed willen horen. De Aftershokz Trekz Air gaan 8 uur lang mee.

3. JBL Reflect Contour

Dankzij de handige om het oor slot zullen de JBL’s zelfs tijdens intensief sporten niet van je oren vallen. De kenmerken van JBL zijn gewoon hetzelfde zo is het geluid altijd kraakhelder en hebben de oordopjes een harde bas. De batterij gaat rond de 8 uur lang mee.

4. Studio Tre

Door de handige wing tips zul je door deze Studio Tre altijd kunnen sporten met muziek aan. De studio Tre heeft een mooi en helder geluid. De oordopjes wegen 35 gram dus je zult ze bijna niet voelen als ze in je oren zitten. De Studio Tre gaan maximaal 9 uur lang mee.

5. Audio Technica ATH-SPORT7TW

Door de krachtige Bluetooth 5.0 verbinding zal je nooit kwaliteit verlies krijgen tijdens het luisteren van je muziek. Er wordt standaard verschillende dopjes meegeleverd zodat ze altijd fantastisch in je oor passen. De accu duur is ongeveer 3.5 uur.

Eigen mening

Ik ben van mening dat bluetooth oordopjes fantastisch werkt voor tijdens het sporten. Ze zitten erg comfortabel.

Vergelijkbare artikelen

Deuren

6 jaar geleden 0

Lichtbak

7 jaar geleden 0

Only registered users can comment.