Bitcoin kopen

Bitcoin Wallets

Digitale “wallets” worden gebruikt om Bitcoin op te kunnen slaan totdat u klaar bent om ze te gaan uit geven of om ze in te wisselen voor een andere valuta. Portefeuilles variëren in termen van functies, platforms waarop ze gebruikt kunnen worden en worden beveiligd, daarom is het belangrijk om er een te kiezen die voor jezelf goed werkt.

Om je op weg te helpen, is je beste gok om de portefeuille te gebruiken die automatisch aan je wordt verstrekt op onze aanbevolen beurs, Coinbase. Het is echter ook een goed idee om een ​​portemonnee in te stellen die niet is gekoppeld aan een uitwisseling, want als de uitwisseling ooit mislukt of wordt geramd met verkeer, heb je nog steeds gemakkelijke toegang tot uw Bitcoin.

Dit zijn onze aanbevolen opties:

  • Exodus Een alles-in-één offline-applicatie met ondersteuning voor een aantal cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Exodus is gratis te gebruiken, heeft vormshift-handel ingebouwd en enkele eenvoudige grafische hulpmiddelen om je te helpen uw cryptocurrency-portfolio te visualiseren.
  • Mycelium is een populaire mobiele portemonnee die bekend staat om compatibiliteit met meer geavanceerde technologie, zoals Trezor-hardwareportefeuilles (voor maximale veiligheid) en Tor.
  • Voor een blik op enkele andere van onze favoriete portefeuilles, hier is een meer diepgaande gids voor de beste Bitcoin-portefeuilles.

Hoewel een online portemonnee prima is voor je eerste Bitcoin-aankoop, moet je ervoor zorgen dat je deze in een offline “koude opslag” -portefeuille opslaat voor maximale bescherming als je merkt dat je veel waardevolle cryptocurrency hebt vanwege handel of een opleving van de waarde.

Kies de juiste Bitcoin handelaar

De beste plaats om uw eerste Bitcoin-aankoop te doen, is op een beurs. Er zijn een heleboel uitwisselingen, met wisselende prestaties. Sommige zijn minder betrouwbaar dan andere en sommige rij beperkt zijn, dus het is belangrijk om de juiste exchange te kiezen om mee te beginnen. Het ikunnen vs aan te raden het om Coinbase te gebruiken, hoewel het geen kwaad kan om de concurrentie te controleren met behulp van een Bitcoin-vergelijkingssite voor uitwisselingen.

Aanmelden voor een Coinbase-account is eenvoudig, maar je moet wel een identificatiecode opgeven. Dat kan het verzenden van een kopie van je identiteitsbewijs met foto en mogelijk ook het verzenden van een live-afbeelding van uw gezicht met behulp van een webcam zijn. Deze regels zijn belangrijk om te volgen omdat ze de site toelaten om te voldoen aan de ‘ken-uw-klant’-voorschriften.

Hoewel je met Coinbase alleen Bitcoin kunt kopen en verkopen, is het ook de moeite waard om je aan te melden bij het gekoppelde exchange-platform, Coinbase Pro, waarmee je meer controle hebt over je aankopen.

Als je liever een meer directe route kiest bij het kopen van Bitcoin, kan je ervoor kiezen om een ​​peer-to-peerdienst te gebruiken, zoals LocalBitcoin of BitQuick. Ze bieden een breder scala aan, betalingsopties en laten je Bitcoin rechtstreeks van een verkoper kopen zonder de centrale tussenpersoon. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je veilig bent als je van plan bent om een ​​transactie voor geld in persoon te doen.

Kies je betaal methode

Dit is een soort van een zeer punt voor veel uitwisselingen, omdat sommige betaalmethoden zijn gebruikt om verkopers op te jagen voor een snelle buck in het verleden. Met Coinbase kunnen zowel bank- als creditcard- of bankpasoverschrijvingen voor betalingen worden uitgevoerd en moet één betalingsoplossing aan uw account zijn gekoppeld voordat u kunt handelen. Paypal wordt niet ondersteund door Coinbase en met goede reden. Met Bitcoin-geldautomaten kunt u Bitcoin in compatibele portefeuilles ruilen tegen contanten. Deze geldautomaten zijn beschikbaar in een beperkt aantal steden, maar bieden wel een alternatief voor het opnemen van geld via een centrale. Nogmaals, de meeste beurzen en online portemonnees zullen niet rechtstreeks met contant geld omgaan

 

SmartCryptoBot

Vergelijkbare artikelen

Aandelen handelen

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.