Wiet en Hasj

Wiet en hasj wat ook wel marihuana is word genoemd wat van de hennepplant komt. In Wiet en hasj zitten veel verschillende stoffen. Onder anderen het bekende stofje delta-9-TetraHydroCannabinol (THC). Dit is ook het belangrijkste stofje. Daarnaast zitten er nog vele andere stoffen in. Er zijn verschillende soorten wiet, deze zijn gebaseerd op de kwaliteiten, prijzen en werkingen. Wiet en hasj word gerookt. Het wordt gemixt met tabak en daarna wordt er een joint van gedraaid. Wat ook vaak word gedaan is wiet of hasj in een waterpijp of bong. Wiet of hasj kan ook gebruikt worden voor een spacecake. Dit is een cake waar THC in het beslag wordt gemixt.

Hoe maak je een spacecake

Zorg voor genoeg wiet, maar wat wel geruist is. In bijna elke cake moet boter toegevoegd worden dus kies voor een pakket waar boter toegevoegd moet worden. De boter moet zich namelijk hechten aan de THC. Smelt boter in een pan met water, voeg daarna de wiet toe en roer dit goed samen tot het smeuïg word. Laat het licht borrelen maar niet te hard zodat de THC niet kapot gaat. Wanneer dit voltooid word pak dan een andere kom of bak en zeef de wiet eruit. Laat het vloeibare nu hard worden. De boter zult naar boven drijven waardoor je dan boter met THC krijgt. Begin nu met het maken van cake beslag en gebruik de zelfgemaakt boter. Verder kun je alles zelf toevoegen naar keuze en is het nog maar een kwestie van bakken.

De effecten van wiet en hasj

Van wiet en hasj kan je high of stoned worden. Als je high bent, krijg je veel energie en word je heel actief. Daarom krijg je bij high zijn ook sneller een lachkick.Wanneer je stoned bent word je vaker moe en lui, je benen wordenzwaarder je ogen gaan hangen en worden rood. Je bent minder actief. Je voelt je lekker relaxt, lekker en rustig. Als je wiet of hasj rookt voel je de werking al vrij snel binnen een paar minuten en blijf je het gevoel ook circa 2 tot 4 uur voelen. Als je het gaat eten duurt het langer voordat het inwerkt, dat is ongeveer 1 a 2 uur. Daarnaast werk het ook langer circa 4 tot 6 uur. Ook zijn er na-effecten en deze kunnen nog tot 12 uur lang werken. De effecten zijn bij iedereen natuurlijk anders. Dat kan liggen aan bijvoorbeeld, stress of lichaamsgewicht. Ook kan je van wiet en hasj fout gaan. Je komt dat in een bad-trip terecht. Je word angstig van alles en voelt je niet lekker of goed. Dit kan komen door dat er teveel THC in je lichaam zit, of je bent gespannen en nerveus.

Verslaving

Wanneer je veel wiet of hasj rookt kun je er ook aan verslaafd raken. Je gebruikt het steeds om je beter te voelen. Je krijgt het gevoel dat je het nodig hebt, daarnaast kun je ook verschijnselen krijgen als je ermee gestopt bent. Je bent onrustig, moet zeten en slaapt slecht.

Vergelijkbare artikelen

Vrijen

6 jaar geleden 0

Cocaïne

6 jaar geleden 0

Hooikoorts

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.