Fitness babes

Met de opkomst van het internet een aantal jaren geleden is het internet ontploft met fitness babes. Waar ze al te bewonderen en te bekijken waren op de televisie en op posters op straat zijn ze nu ook in overvloed te bewonderen op het internet. En dan zijn de fitness babes voornamelijk te vinden op Instagram.

Deze bekende fitness babes met vaak tonnen of zelfs miljoenen aan volgers doen er alles aan om hun lichaam perfect in shape te houden en daardoor ook hun volgers te behouden. Niet alleen zijn ze druk bezig om hun Instagram actief te houden maar tegelijkertijd zijn de ook erg druk bezig met het promoten van allerlei merken en kleding.

Door hun enorme hoeveelheid aan volgers en dus hun enorme bereik willen heel veel bedrijven met de fitness babes samen werken zodat die bedrijven meer naamsbekendheid krijgen en dus ook meer verkopen. De fitness babes vinden dit vaak geen probleem omdat ze nieuwe kleding krijgen inruil voor een post op de Instagram. Een win-win situatie.

Bekende fitness babes

Er bestaan veel verschillende meningen over fitness babes. Waar de ene denkt dat de fitness babes niet zoveel anders doen dan trainen in de sportschool en mooi zijn op Instagram vindt de ander dat ze onwijs hard werken om hun Instagram op pijl te houden en daarnaast hun body ook nog.

Wij hebben een aantal bekende fitness babes opgezocht en opgesomd;

1. Michelle Lewin – 13.4 Miljoen volgers

2. Jen Selter – 12.7 Miljoen volgers

3. Anacheri – 12.4 Miljoen volgers

4. Kayla Itsines – 11.8 Miljoen volgers

5. Anlella Sagra – 11.3 Miljoen volgers

6. Eva Andressa – 5.3 Miljoen volgers

7. Julia Gilas – 4.9 Miljoen volgers

Je kan je voorstellen dat deze fitness babes continu aanvragen van bedrijven krijgen om met hen samen te werken.

Fitness babes worden als inspirerend gezien omdat ze groot en deel van hun volgers inspireren om fit te blijven en om er goed uit te zien. Echter kan de realiteit minder rooskleurig zijn dan dat het beweerd wordt via het internet. Op Instagram lijkt het natuurlijk dat het allemaal heel simpel is om even te trainen en zo’n body als deze influencers te krijgen, maar het tegendeel is waar. Deze influencers trainen al super lang en volgen elke dag een dieet waar de meeste mensen zich niet aan kunnen houden.

Besef je dus wel goed dat het meeste wat op Instagram wordt laten zien niet zo makkelijk gaat in het ‘’echte leven’’.

Fitness schema’s

Er zijn talloze fitness schema’s te vinden op het internet waarmee je jouw lichaam kunt trainen. Echter wordt er door vrouwen vaak gedacht dat wanneer ze niet eten slanker zullen worden, in zekere zin is dit ook wel waar, maar als je een lichaam zoals deze influencers wilt is het veel belangrijker om een consistente training te volgen met de juiste voeding. Na de training is het nuttigen van eiwitten bijvoorbeeld heel belangrijk om je spieren te laten herstellen en om de motor de volgende keer weer perfect te laten draaien.

Vergelijkbare artikelen

Valeriaan algemeen

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.