Werk

Wat is werk?

Werk is zinvol, werk is essentieel. Door ons werk gebruiken we onze talenten, gaven en sterke punten om zo goed mogelijk andere mensen te dienen. Door die service zien we een terugkeer die ons ondersteunt. wanneerje werk doet dat betrekking heeft op jouw gebieden van hoogbegaafdheid, dan is er veel vervulling en fruit dat eruit voortkomt.

Wat doet werk?

Werk zorgt voor onze gezinnen, betaalt de rekeningen en herinnert ons er permanent aan dat we nodig zijn. Werk is een troost voor degenen die het hebben en een verlangen naar degenen die dat niet doen. Voor sommigen is werk een middel om een doel te bereiken, maar voor anderen kan werk een vreugdevol element van hun leven zijn dat hen onderscheidt. Werk hebben of een bijdrage leveren, geeft ons het gevoel dat we ertoe doen, een doel hebben en bijdragen aan onze menselijke waardigheid.

Dit is waarom we doen wat we doen

De belangrijkste reden waarom we deze marktplaats hebben opgericht en heeft geïnvesteerd in de naam Voices.com is omdat we geloven dat werk van vitaal belang is. We wilden een plek creëren waar mensen werk konden vinden om zichzelf en hun gezinnen te onderhouden. Waarom werken? Waar gaat het werk over? Af en toe kunnen we ons afvragen: “Wat is het doel van werk?” Deze vraag is onlangs door een presentator op een leerforum gesteld en de antwoorden waren: Verdien brood Mezelf ontwikkelen Wees creatief Voortzetting van mijn carrière Ga uit het huis Wees een drukke moeder, werken brengt me in evenwicht, het geeft me ‘ik’ tijd Wees met anderen / ontmoet andere mensen Vallen deze je als het soort reacties dat je zou krijgen door andere mensen te vragen die dezelfde vraag stellen? Ze lijken vertrouwd en velen van ons kunnen zich verhouden tot ten minste een van deze antwoorden. Wat valt je het meeste op bij al deze reacties? Wat is vergelijkbaar met hen? Het leven is niet altijd (of vaak) rechtvaardig en weinig mensen krijgen alles wat ze willen, maar om zoveel mensen te hebben die ontevreden zijn over een belangrijk aspect van hun leven roept een belangrijke vraag op. Wat is het probleem? Waarom zijn zoveel mensen zo ongelukkig? Waar is werk voor? Er is een duidelijk en oppervlakkig antwoord op de laatste vraag: je werkt om genoeg geld te verdienen om jezelf en je eventuele familie te onderhouden. Maar dat lijkt geen goed genoeg antwoord. Als werk niet meer zou hebben dan dit utilitaire doel, zou niemand één uur werk doen voorbij het punt waarop ze genoeg geld hadden om het leven te ondersteunen. Je zou kunnen zeggen dat wat mensen zien als “voldoende” enorm varieert. Sommigen zijn tevreden met bescheiden levens; anderen willen het beste van alles. Maar het algemene punt zou nog steeds goed blijven.

Vergelijkbare artikelen

Gokken

6 jaar geleden 0

Make up

6 jaar geleden 0

Sollicitatie tips

5 jaar geleden 0

Only registered users can comment.