Tegels

Badkamertegels

Vloertegels zijn er altijd al geweest, sinds dat mensen voor het eerst gedomesticeerd raakten. Tegels in de badkamer werd later bedacht en is nu meer revolutionair dan ooit voor zowel de klusser als de bewoner.
Badkamer tegels zijn tegenwoordig heel licht dus dat is ideaal voor de klusser om op te hangen. de tegels zijn ijzersterk maar toch makkelijk te snijden en zijn goedkoper dan ooit! Werkelijk een goed moment om tegels te kopen dus.

Voor de bewoner die een nieuwe badkamer krijgt zitten er natuurlijk ook wel een paar pluspuntjes aan. Zoals dat tegenwoordig stenen worden behandeld met speciale chemicaliën waardoor dit heel makkelijk schoonmaken en houden is ook al is de badkamer betegeld met natuursteen die een ruw oppervlak heeft.

Vroeger brak een steen in de badkamer nog wel eens omdat de douchekop op een ongelukkige manier tegen de muur aanviel maar dat is met deze stenen verleden tijd!

Keukentegels

Keukens staan net zoals badkamers bekend om hun hygiëne daarom hebben wij het in dit kopje over twee verschillende tegels: spattegels, en vloer tegels.
Allereerst spattegels, spattegels zijn de tegels die je achter de rand van je keukenblad hebt. Een extra rand waar dus mogelijk vuil kan spatten op de muur word nu dus beschermd door een rand tegels. Dit is veel makkelijker schoonmaken aangezien zelfs witte tegels niet vies worden of verkleuren door vuil wat mogelijk tegen de rand aan spat.
ten tweede vloertegels, vloer tegels zijn hierbij net zo belangrijk als de spattegels aangezien er ook eten op de vloer kan vallen. De bekende vloer alternatieve voor steen is natuurlijk laminaat en tapijt. Tapijt is natuurlijk niet handig in de keuken en zal ik ook niet verder op in gaan aangezien mij dit vrij duidelijk lijkt. Laminaat is een beter alternatief maar kan nog steeds niet tippen aan steen dit is omdat laminaat zowel als steen een glad oppervlak heeft dus wel makkelijk schoon maakt maar dat in de keuken regelmatig vloeistof op de grond valt en zo het laminaat krom kan trekken of rotten.
Dus als je zoekt voor een goede, duurzame, milieubewuste en natuurlijk een mooie keukenvloer, kies dan voor keukenvloertegels.

Terrastegels

Bij terrastegels is niet het belangrijkste om op te letten de hardheid of hoe makkelijk het schoon te maken is maar voornamelijk op de overgang van binnen naar buiten. Het is natuurlijk jammer dat als je ergens in investeert het er niet mooi uit komt te zien.

Vergelijkbare artikelen

Liopleurodon

6 jaar geleden 0

Lystrosaurus

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.