Tafel

Eettafels zijn essentieel in elk huis. Met trots op plaats in wat meestal de meest formele kamer van het huis is, of de scène in een open woon- / eetruimte ruimten, is de eettafel meer dan alleen een plek om te eten. Het vertegenwoordigt vriendschap, liefde en welkom. Het vinden van de juiste vraag komt neer op het vragen van je de juiste vragen om het veld te verkleinen.

Welk tactiel element zou me graag willen?

Wat zeg je? Wat we bedoelen is, wat zou je willen voelen als je bij je eettafel zit, eet, papierwerk doet of poker speelt? Het koel van glas of marmer of de warmte van hout? En als hout, zou u de gladde afwerking van een perfect gepolijste fineer of de patina en de onvolkomenheden van een natuurlijk gedragen massief hout willen verkiezen?

Bij het kiezen, laat je gevoel van aanraking je zoveel leiden als de duidelijker visuele betekenis. Immers, dit is een meubelstuk dat u vaak gebruikt.

Welke stijlen vind ik leuk?

Blader door tijdschriften, ontwerp boeken en online om een ​​gevoel van eettafel stijlen te krijgen. Vlag wat je wilt. Hoogstwaarschijnlijk zul je de draden zien die je keuzes verenigen, of het type materiaal waaruit de tafel is gemaakt of de vorm en de afmetingen. Vaak kunt u vinden dat de stoelen zoveel een verkooppunt zijn als de tafel zelf.
Noteer je voorkeuren.

Bijvoorbeeld:

  • Voetstuk basis
  • Cirkelvormig
  • Witte afwerking
  • Past bij moderne stoelen

Of misschien:

  • Donker hout
  • Lang en smal
  • Eenvoudig

Dat geeft je een start. Gebruik uw traanbladen en lijst om te beschrijven wat u zoekt bij het winkelen in winkels, of als zoekfrases wanneer u online bladert.

Hoeveel zitplaatsen nodig?

Wat zijn uw zitplaatsen nodig? Ze worden vaak gedicteerd door het levensfase. Als je jonger bent, kan je in je huis op zijn minst een ruimte hebben, en verder gaat het waarschijnlijk dat je ’thuis’ naar het Thanksgiving-diner gaat, zeg dan dat je het zelf host. Voor veel singletons kan een kleine vierkante tafel alles wat je nodig hebt om alleen te eten of een paar vrienden voor de rare nacht in te huren. Bijvoorbeeld, de mini Ingo tafel van IKEA, op 75 cm x 75 cm, is een klassieker in de eerste- Appartement inrichting en kan plaatsvinden tot vier. Voor gezinnen en koppels die zich vermaken, is een eettafel met een lengte van minimaal 125 cm met een breedte van 75 cm nodig. Dat zal je ruimte voor vier aan de zijkanten schuiven, plus twee hoofden van de tafel, maar de dingen zijn aan de andere kant. Voor extra elleboog ruimte, of extra zitplaatsen, overwegen een tafel die bij een blad komt, zodat het kan uitbreiden als nodig voor grote bijeenkomsten.

Hoeveel onderhoud?

Laag onderhoud
Als u zich niet kunt verbinden boven de tafel afzetten wanneer het nodig is, zoek dan waterdichte, vlekbestendige afwerkingen zoals laminaat of glas.

Medium onderhoud
Hardy en patina-vriendelijke bossen zoals esdoorn, teakhout en eik zullen basis onderhoud vereisen. Vuil en condens onmiddellijk wassen en breng elke paar weken een lichte spray op de houten balk aan. Seizoensgebonden was toepassingen helpen bij het drogen en kraken van hout gedurende de droge maanden.

Hoger onderhoud
Houtfineers kunnen delicaat zijn, dus volg zorgvuldig de zorg aanbevelingen van uw dealer, inclusief die voor het wassen. Meubel doekjes kunnen een slimme keuze onder tafellaken zijn om het tafeloppervlak verder te beschermen tegen de hitte en de pannen die grote feestelijke maaltijden kunnen begeleiden.

Vergelijkbare artikelen

Betontegels

6 jaar geleden 0

Kunstgras

5 jaar geleden 1

Only registered users can comment.