Opmerkelijke haarstijlen

Al eeuwen lang zijn mensen bezig met hun kapsel. Ze creëren hun eigen stijlen of volgen trends. Maar het is niet altijd glitter en glamour geweest. Door de eeuwen heen zijn erg veel verschillende kapsels geweest. Kapsels die er soms totaal niet uitzagen of gewoon echt fout waren.

Lady Gaga

Een vrouw die je vast wel kent is Lady Gaga. Lady Gaga was altijd een vrouw met excentrieke en foute kapsels. Maar dit was echt onderdeel van wie zij was. Ze had ook vaker aparte kleding aan. Zo had ze een keer een jurk zou je het noemen alleen bestond deze jurk volledig uit vlees. Grappig als er toevallig een leeuw in het publiek zat. Was wel een erg mooie jurk en leuk bedacht alleen wel zonde van het vlees.

Voetballers

Een tak van sport waar gekke en aparte kapsels echt de trend zijn is het voetbal. Er zijn heel wat voetballers geweest met heel veel verschillende soorten kapsels. hele gekke kapsels en excentrieke kapsels een echte kei hierin was David Beckham. Beckham een voetballer die het grootste gedeelte van zijn carrière uitkwam voor Manchester United. Was een voetballer die heel veel verschillende kapsels heeft uitgeprobeerd. Zo had hij vlechtjes, had hij een kuif, had hij een matje en nog veel meer verschillende stijlen. Nu doet hij het rustig aan en heeft hij gewoon een netjes gekamd kapsel.

Kapsels in de vorige eeuw

De vorige eeuw was echt een goudmijn als het aankomt op opmerkelijke haarstijlen. Zo had je het kapsel van Elvis Presley met de belachelijk hoge kuif. En naast dat het toch wel een opmerkelijk haarstijl was weerhield het niet veel mensen om ook dat kapsel te nemen. Andere bijzondere kapsels waar het kokosnoot kapsel of de bloempot. Dit is een kapsel waarbij het leek alsof je een halve bol op je hoofd had. Of het matje Wat toen der tijd wel hipper was Sergio Ramos en Marco Reus hebben dit kapsel bijvoorbeeld ook gehad. Of de cultheld van Roda JC Nathan Rutjes heeft ook een matje. Een matje houdt in dat het haar aan de achter kant van je hoofd doorloopt over je nek en daarna stopt dus het is een kruising tussen een paardenstaart en gewoon normaal geknipt haar. Een matje is zeker niet mijn favoriet ik zelf vind het kokosnootkapsel of de bloempot een stuk lachend eruit zien.

Erg opmerkelijke haarstijlen

Misschien is je doodnormale kapsel nu ooit ook wel een opmerkelijk kapsel. Smaak veranderd en wat normaal is zit geleidelijk ook wel wat verandering in het kan dus zo zijn dat over een x aantal jaren jou kapsel ook opmerkelijk is. Alleen wat ik in dit blog als opmerkelijke teksten benoem zijn kapsels die in die periode ook wel wat opmerkelijker waren. Natuurlijk als je wat oudere films kijkt met straatjongens zie je wel eens matjes en kokosnootkapsels.

Afro’s

Opmerkelijke kapsel op een andere manier zijn kapsels van bijvoorbeeld Afro-Amerikanen. Ik heb het nu over de afro’s. Afro’s zijn erg opmerkelijk kapsels, omdat ze soms echt heel groot kunnen zijn.

Vergelijkbare artikelen

Mercedes

5 jaar geleden 0

Vignet Slovenië

5 jaar geleden 0

Argentavis

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.