Merkkleding

In het kort

Wat houdt merkkleding nou eigenlijk in? Merkkleding is de definitie van kleding wat door een speciale brand / bedrijf wordt gemaakt. Dit kan bestaan uit: Michael Kors, Louis Vuitton, Armani, Fendi, Versace, Burberry, Ralph Lauren, Chanel, Prada, Hermes, Gucci & Philipp Plein. Deze merken hebben een hoge status daarom is het heel erg gewild, De prijzen en de kwaliteiten van de merken zijn daarom ook heel hoog. Door dat er elke keer meer vraag naar is stijgt de prijs ook meer. De merken zijn ook jaren heel erg succesvol. Door dat er duurder grondstoffen worden gebruikt is de kwaliteit volgens mensen hoog en daarom is er ook veel vraag naar. De media speelt ook een grote rol, Het is natuurlijk heel wat als je dure kleding koopt omdat het laat zien dat je geld hebt. Mensen plaatsen graag foto’s online en zo wordt het dus nog populairder.

Michael Kors

De modeontwerper Michael Kors is 58 jaar oud en komt uit de Verenigde Staten, heeft gestudeerd aan het Fashion Institute of technology in New York. In 1997 lanceerde Michael Kors zijn eerste Pret-a-poortercollectie voor vrouwen, Met beperkt aantal kleding voor mannen. In 2002 volgde een volledige collectie voor mannen. In 2000 lanceerde Michael Kors zijn eerste parfum voor vrouwen door de grote succes van de de parfum voor vrouwen volgende een jaar later een parfum voor mannen.

Louis Vuitton

De fransman Louis Vuitton was een ambachtsman. Hij is geboren op 27 februari 1892, Toen hij  71 werd overleed hij. Louis Vuitton was vooral gespecialiseerd in het maken van koffers, handtassen en accessoires. In 1837 begon hij koffers te maken in Parijs. In 1854 is het merk Louis Vuitton officieel opgericht. 1997 lanceerde het merk zijn eerste collectie voor vrouwen die is ontworpen door Marc Jacobs, januari 2002 werd voor mannen ook een eigen lijn gelanceerd. De oude klassieker van Louis Vuitton is de Louis Vuitton Speedy uit 1932, de tas is een oude klassieker geworden. Hij heeft ook verschillende groottes en is in verschillende stijlen geproduceerd.

Armani

De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani geboren op 11 juli 1934, 83 jaar oud. 1970 opende Giorgio Armani zijn eerste eigen bedrijf. De stijl gegeven Adelaar werd zijn handelsmerken. 1980 opende hij een vestiging in de verenigde staten. Hij werd heel erg bekend door zijn modemerken Giorgio Armani en Emporio Armani. In 2001 noemde hij zichzelf in een tijdschrift ‘ De succesvolste ontwerper van Italië ’. Zijn doelgroepen die hij tot nu toe heeft bereikt zijn: Kleding, Cosmetica, Parfums, Juwelen, Horloges, Zonnebrillen. In 2006 werd de eerste Armani-Hotel geopend in de Burj Khalifa, Dubai, Er zullen wereldwijd nog meer volgen.

Vergelijkbare artikelen

Horloge

5 jaar geleden 0

Portemonnee

6 jaar geleden 0

Bodywarmer

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.