Makkelijke monchoutaart maken

Het klaarmaken van een makkelijke monchoutaart, hoe gaat dat in zijn werk? Dit leggen we je graag uit. Zeker als het de eerste keer is dan raden we je aan om te beginnen met een makkelijke monchoutaart. Je hebt in totaal 3 uur en 30 minuten nodig om een makkelijke monchoutaart op tafel te zetten. Maar geen zorgen, je bent niet de hele tijd bezig met de makkelijke monchoutaart, veel tijd zit hem ook in het opstijven van de makkelijke monchoutaart in de koelkast! Als je voor een feestje op zoek bent naar een lekkere taart, dan kun jij de makkelijke monchoutaart Makkelijke-monchoutaart-makenaltijd op een feestje op tafel zetten. Iedereen zal er lekker van smullen!

Ingrediënten makkelijke monchoutaart

Wil je een eigen makkelijke monchoutaart maken? Dan wordt het tijd dat je eerst boodschappen gaat doen! Dan kun je binnen 3,5 uur de heerlijke en makkelijke monchoutaart op tafel serveren. Zorg er daarom nu voor dat je alles klaar gaat maken en dan kun je snel beginnen. De ingrediënten die je nodig hebt voor de makkelijke monchoutaart:

 • 200 gr MonChou®
 • 200 gr country cookies
 • 1 pakje vanillesuiker
 • 50 gr gesmolten boter
 • 250 ml slagroom
 • 150 gr witte basterdsuiker
 • 1 blikje vlaaivulling kersen

Bereidingswijze makkelijke monchoutaart

Qua tijd ben je voor de makkelijke monchoutaart lang aan het wachten. In totaal ben je drie uur en dertig minuten verder voordat je de makkelijke monchoutaart kunt eten. Maar de voorbereiding neemt maar tien minuten in beslag en de bereiding duurt twintig minuten. Daarnaast gaat de makkelijke monchoutaart drie uur in de koelkast opstijven. Maar nu wordt het tijd om zelf aan de slag te gaan en zo kun jij de makkelijke monchoutaart snel serveren:

 1. Je neemt als eerste de koekjes en deze hak je fijn in de keukenmachine.
 2. Vervolgens bedek je de springvorm met bakpapier.
 3. Dan meng je de gesmolten boter met de kruimels samen Je drukt dan het mengsel stevig aan op de bodem van de springvorm met de bolle kant van een lepel. Zet het geheel dan in de koelkast.
 4. Dan ga je de slagroom opkloppen. Zorg er voor dat hij niet stijf gaat worden! Dan neem je een andere kom! Klopt daarin dan de MonChou goed samen, dat ga je minimaal vijf minuten doen. Neem ook de basterdsuiker en de vanillesuiker en voeg dit toe. Dan ben je aangekomen bij de slagroom en deze mag je er nu doorheen kloppen. Let goed op dat je alles goed door elkaar gaat kloppen!
 5. Nu kun je de springvorm uit de koelkast halen. Dan verdeel je het mengsel over de bodem. Je maakt het geheel glad en dan zet je het terug in de koelkast.
 6. Let goed op want bij het serveren schep je het vlaaifruit over de taart.

Krijg je ook al zin om zelf een makkelijke monchoutaart te maken? Dan kun je de bovenstaande stappen volgen en dan kun je zelf je eigen makkelijke monchoutaart maken.

Tips makkelijke monchoutaart

Wissel eens af met verschillende soorten vlaaifruit bij een makkelijke monchoutaart, daardoor kun je verschillende makkelijke monchoutaarten maken voor een verjaardag bijvoorbeeld.

Vergelijkbare artikelen

Koolsalade recepten

9 maanden geleden