Kreeft sterrenbeeld

Een kreeft kan vaak rustig, verlegen en absent overkomen. Zelfs worden kreeften als saaie mensen gezien die niet snel met iemand praten. Kreeften hebben juist een innerlijke verbeelding en daarbij een creatieve geest. Iemand met als horoscoop kreeft is vaak een kunstenaar. Het is ook bekend dat mensen met als sterrenbeeld Kreeft traditioneel zijn. Dat wil zeggen dat zij de normen en waarden van het leven accepteren zonder daar veranderingen aan te brengen. Kreeften blijven daarom ook graag binnen. Het zijn wel sociale wezens, maar het liefst zitten kreeften binnenshuis bij de open haard. Activiteiten waarbij zij tot rust kunnen komen, appreciëren zij enorm.

Een kreeft kan zich snel niet op zijn/haar gemak voelen. Eerst kijkt een kreeft de kat uit de boom voordat hij/zij actie onderneemt. Het kost flink wat tijd voordat een kreeft zich op zijn/haar gemak voelt. Meestal neemt een kreeft ook niet het initiatief, maar wacht geduldig af voordat iemand anders contact met hem/haar maakt. Als eerste kunnen kreeften stoïcijns, chagrijnig en humeurig overkomen. Wanneer je een kreeft vanzelf leert kennen, kruipt de kreeft vanzelf uit zijn/haar schild om je beter te leren kennen.

Daarnaast zijn kreeften ook gevoelige mensen. Zij hebben namelijk een groot inlevingsvermogen. Ze weten hoe anderen zich voelen. Je zult daarom een kreeft snel zien als je verdrietig bent. Kreeften voelen andermans verdriet aan. Daardoor worden kreeften ook snel verdrietig, omdat kreeften emoties van anderen overnemen. In plaats daarvan kunnen kreeften het beste omgaan met hechte vrienden. Zo weten zij wat zijn/haar vriend of vriendin nodig heeft wanneer hij/zij verdrietig is. Een vriendschap met een kreeft moet je niet zomaar verwaarlozen, omdat het één van de meest hechte vrienden in het sterrenbeeld is.

Kreeften houden ook van romantiek. Bijvoorbeeld wanneer een kreeft naar een romantische film gaat, bloeit de kreeft helemaal van de romantische film op. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat kreeften van actievolle films houden, aangezien het gevoelige personen zijn. Er zijn ook uitzonderingen bij die wel van actievolle films houden. Ieder mens is natuurlijk uniek. Wanneer je met een kreeft datet, is het verstandig om hem/haar te overtuigen wat voor romanticus je bent. Je zult zien dat kreeften het erg waarderen wanneer er een vonk aanwezig is. Wanneer je een relatie met een kreeft hebt, is het verstandig dat je hem/haar liefde geeft. Hierdoor weten kreeften dat de relatie goed is.

Uiteraard zijn kreeften gek op literatuur, kunst en toneel. Je zult kreeften vaak in bibliotheken, musea en theaters vinden. Als je specifiek vrienden met kreeften wilt maken, is dit de unieke kans. Kreeften kunnen zich namelijk goed inleven in de wonderen van de literatuur, kunst en toneel. Kreeften zullen daarom ook vaak kiezen om een boek te schrijven. Daarnaast zijn kreeften ook gek op acteren. Kreeften kun je ook als schilder bewonderen. Vaak zitten kreeften thuis rustig te genieten van hun creatieve gaven. Dit is één van de meest ondergewaardeerde talenten van een kreeft.

Op het spirituele vlak staan kreeften open voor het occulte of andere paranormale activiteiten. In de paranormale wereld voelen kreeften zich helemaal thuis, aangezien het gevoelige mensen zijn. Kreeften moeten daarbij wel opletten, want ze kunnen nogal zweverig worden. Daardoor kan de werkelijkheid meer als een fantasiewereld aanvoelen. Een gouden tip voor de kreeften is om een goede balans te vinden tussen werkelijkheid en spiritualiteit. Je zult kreeften daarnaast vaak ontmoeten op paranormale beurzen.

Op werk zijn kreeften vaak rommelig, waardoor zij langzamerhand de orde over het geheel verliezen. Kreeften voelen zich vaak onzeker, waardoor zij een minderwaardigheidscomplex ontwikkelen. Wanneer iemand een kreeft beledigt, voelt de kreeft zich minder gelukkig. Je zult merken dat kreeften een lange tijd boos op je zijn wanneer je ze kwetst. Wees dus voorzichtig met de gevoelens van de kreeft, want je wilt hen liever te vriend houden. Als je kritiek hebt, moet je dit op een subtiele manier zeggen. Hiermee voorkom je dat ze het als agressief interpreteren. Kreeften kunnen feedback als aanvallend interpreteren.

Daarentegen kunnen kreeften verschillende beroepen beoefenen. Daarbij willen kreeften wel in een rustige omgeving werken, zodat ze hun kwaliteiten op de werkvloer kunnen benutten. Kreeften willen op het werk een bescheiden rol hebben, omdat ze niet op de voorgrond willen treden. Je zult kreeften vaak terugzien als verpleger of jeugdverzorger, aangezien zij een connectie met anderen voelen. Kreeften helpen daarom ook graag mensen uit de brand. Kreeften waarderen een omgeving waarbij zij geaccepteerd worden door de medemens. Hiermee kunnen kreeften hun werk nog beter uitvoeren.

Natuurlijk zijn er ook nog dingen die kreeften haten. Kreeften hebben namelijk een enorme hekel aan mislukkingen. Wanneer kreeften een project uitvoeren, willen zij dat het een daadwerkelijk succes wordt. Als het project faalt, daalt hun zelfverzekerdheid opnieuw. Een kreeft kan advies ook niet echt waarderen. Het maakt niet uit of het goed of slecht is. Kreeften willen hun werk doorzetten zonder dat iemand hen beïnvloedt. Op hun werk willen kreeften bewijzen dat je iets aan hen hebt. Daarom zullen kreeften vaak stress, burn-out of depressies ervaren. Kreeften kunnen ook slecht tegen kritiek wanneer hun talenten worden bekritiseerd. Je zult merken dat kreeften hun talenten gaan verbergen wanneer je opbouwende kritiek hebt op één van hun talenten. Hier speelt het minderwaardigheidscomplex opnieuw een grote rol. Kreeften moeten zo zacht mogelijk aangepakt worden.

Tenslotte hebben kreeften een opmerkelijk goed geheugen. Ze zijn goed in denkspellen en houden daarbij niet van valsspelen. Het zijn eerlijke mensen die op een eerlijke wijze willen winnen. Als er iets traumatisch voor hen gebeurd is, zullen zij dat jaren nadat het gebeurd is nog altijd in details kunnen herinneren. Dat geldt gelukkig ook voor leukere ervaringen, zoals bruiloften, evenementen en feesten. Het is verstandig om een fotoboek te kopen zodat kreeften de foto’s kunnen plakken in het fotoboek. Hierdoor kunnen kreeften het goede gevoel van de herinneringen opnieuw herleven. Zoals eerder vermeld, zijn kreeften echte mensen die vaak in een dromerige wereld belanden.

Het maakt niet uit dat kreeften in een droomwereld leven, maar wanneer dit sterker dan de werkelijkheid gaat worden, moet je op tijd ingrijpen. Als kreeft zijnde hoef je niet te schamen voor je sterrenbeeld. Het is één van de twaalf unieke sterrenbeelden. Daarnaast is iedere kreeft natuurlijk anders. Kortom, kreeften maken de wereld vrolijk, creatief en behulpzaam.

Vergelijkbare artikelen

Klimaatverandering

5 jaar geleden 0

Studiebeurs

6 jaar geleden 0

Lavendel

6 jaar geleden 0

Only registered users can comment.