Horoscoop

Als je geïnteresseerd bent in astrologie en je afvraagt ​​waar je de talrijke velden zou moeten gaan verkennen, zou het goed zijn om te beginnen met het leren over eigenschappen van de 12 sterrenbeelden. Kennis over hun aard, voordelen en uitdagingen, zal je enorm helpen bij elk verder astrologisch onderzoek, terwijl je begint met het ontdekken van de wereld van planeten en huizen die zich in deze tekens bevinden. 

Over de 12 sterrenbeelden – Sterrenbeelden geven de verdeling van de cirkel van de dierenriem weer in twaalf gelijke delen, te beginnen vanaf het punt waar de zon zich aan het begin van de lente bevond. Dit betekent dat geen enkel teken wordt gedefinieerd door een constellatie, maar door een pure geometrische benadering op basis van de seizoenen van het jaar. Elk astrologisch teken neemt 30 graden van een cirkel in beslag en vertegenwoordigt het begin, de continuïteit of het einde van een seizoen. Als je je voorstelt dat elk seizoen de adem van de tijd is, zul je zien dat het inademt waar het kardinaalteken is geplaatst, hou je vast met vaste kwaliteit en adem je uit door veranderlijke tekens.Dus de lente begint in Ram, vind zijn volle bloei in het vaste teken van Stier, en langzaam eindigen in Tweeling, gevolgd door het volgende kardinale teken dat de eerste adem van de zomer vertegenwoordigt – Kreeft. De kwaliteit van de tekens reflecteert op hun karakter en alles wat ze ons te bieden hebben door middel van planeten of huisklemmen die in hen worden gevonden.

Wanneer een bepaalde kwaliteit combineert met een van de vier elementen, is een speciaal karakter geboren, specifiek en uniek. Elk van de twaalf tekens staat voor een houding, een groep verlangens en overtuigingen in relatie tot andere mensen, zichzelf en het leven. Dit is de reden waarom ons Zonneteken veel zal vertellen over ons karakter en onze wil, terwijl diepgaande persoonlijke interpretaties elk mens als een uniek individu tonen, met tal van eigenschappen verbonden in één geheel, verschillend van alle anderen.

De basis

Astrologie is gebaseerd op planetaire posities geprojecteerd op de eclipticale gordel in het moment van geboorte. Het is een analyse van het beeld van de lucht en stelt je in staat om iemands angsten, tekortkomingen, smaken en kwaliteiten te achterhalen. Het leren van elk zonneteken helpt ons de aard van elk teken zelf te begrijpen en maakt het gemakkelijker om een ​​goede basis op te zetten voor elke vorm van persoonlijke grafiekanalyse. Het maakt niet uit welk hemellichaam in een bepaald teken is, als we weten dat de kenmerken van het teken door middel van het Zonneteken ons helpen om elke planetaire natuur ermee te verbinden. Om te beginnen met het begrijpen van de aard van elk individueel teken, is het verstandig om te beginnen met het begrijpen van de elementen.

Er zijn vier basiselementen in de natuur – aarde, water, vuur en lucht. Elk van de twaalf tekens van de dierenriem behoort tot een bepaald element, en elk van de elementen vertegenwoordigt één vorm van energie die we nodig hebben om ons karakter te voelen en op te bouwen.

Moeten we ons geloof in astrologie plaatsen?

Het is duidelijk dat niemand de toekomst met absolute zekerheid kan voorspellen, en het is belangrijk om in gedachten te houden dat de rol van astrologie niet eenvoudig is om voorspellingen te doen om mee te beginnen. Het doel is om iemand te helpen zijn eigen persoonlijkheid beter te begrijpen, met al zijn tinten en kleuren. Het zal ons helpen om onze lichte en donkere kant te ontmoeten, ons de mogelijkheid te geven onze zwakheden en sterke punten te herkennen en ze te gebruiken voor ons eigen welzijn en het welzijn van de mensen om ons heen.

Astrologie vindt zijn grondslag in de wet van synchroniciteit, wat betekent dat het vertrouwt op het feit dat vele niveaus van bestaan ​​samenvallen met elkaar en verweven zijn in hun betekenissen en manifestaties. Nauwkeurigheid van voorspellingen in astrologie is alleen afhankelijk van iemands openheid en het vermogen van het menselijk brein om alle wiskundige, geometrische symboliek te ontcijferen die veel verder gaat dan ons bevattingsvermogen en in een sfeer van het onbekende. Zodra je begint met het observeren van astrologie met echte diepte, wordt het duidelijk dat menselijke fouten de enige fout in de manier waarop het werkt.

Als een pseudo-wetenschap is astrologie vaak gekoppeld aan bijgeloof en dit is niet verrassend als je je realiseert dat er geen filter in iemands opvoeding of intellectuele vermogens is dat zou helpen om het algehele beeld te verbeteren. De meeste informatie die we van de media krijgen is op zijn best oppervlakkig en in veel gevallen ongegrond en onethisch geschreven of gezegd. De echte waarde van astrologie schuilt in de uitleg van de manier waarop de wereld ‘werkt’, helpt ons patronen te vinden die moeten worden veranderd, en begrijpt dat er niet zoiets bestaat als toeval. Alles in ons leven gebeurt met een reden, en als we alleen astrologie gebruiken om ons hiervan bewust te worden, heeft het al zoveel voor ons gedaan.

Vergelijkbare artikelen

The Last of Us

4 jaar geleden 0

Direbear

6 jaar geleden 0

Tegels

7 jaar geleden 0

Only registered users can comment.