Bloemen sturen

Hoe stuur je bloemen

Je kan bloemen op verschillende manieren laten versturen je kan ze via de post sturen, via internet, via een bezorging. Je kan bloemen ook zelf laten sturen door ze gewoon zelf af te geven. Om bloemen te sturen via internet en bezorging heb je verschillende sites waar je dit kunt doen. Je geeft aan waarnaar je de bloemen wilt versturen, het adres en de postcode dus. Vervolgens kies je welke bloemen je wilt versturen. Uiteindelijk moet je betalen dit doe je door je bank in te voeren en via een RABO scanner te betalen. Daarna krijg je te horen hoe snel de bloemen worden afgeleverd. Op de sites kan je ook zelf kiezen wat voor bloemsoort je wil sturen en hoeveel bloemen je wilt sturen.

Hoe duur zijn bloemen sturen?

Het verschilt per bloem welke prijs het kost je hebt duren bloemen en goedkope bloemen. De prijzen van de bloemen liggen tussen de €10,00 en €30,00, maar je kan het eigenlijk zo duur maken als je wilt. Het aantal bloemen dat je stuurt, bepaalt ook de prijs. Wanneer je een grote tros bloemen verstuurt betaal je natuurlijk meer dan wanneer je een kleine tros met bloemen verstuurt. De soorten bloemen die je uitkiest bepaald ook de prijs. De ene bloem is mooier dan de ander en daardoor betaal je meer voor een paar mooiere bloemen.

Waar kan je bloemen laten sturen?

Je kan op heel veel verschillende plekken bloemen laten versturen, in elk dorp of stad heb je wel een bloemenwinkel. Is er geen bloemenwinkel dan kun je natuurlijk ook gewoon via internet bloemen laten opsturen. Op internet heb je een hoop bedrijven die via sites bloemen laten versturen tegen een betaling in. De prijzen van de bloemen staan er ook meestal gelijk bij. In bloemenwinkels kan je niet altijd ook bloemen laten sturen, je kan daar wel zelf kiezen welke bloemen je wilt sturen. Wanneer je de bloemen in de bloemenwinkel hebt uitgekozen, moet je ze wel zelf opsturen.

Soorten bloemen

Er zijn duizenden soorten bloemen en elk land heeft wel zijn eigen bloemen. Bloemen groeien in verschillende periodes, er zijn ook zeldzame bloemen die maar op bepaald plekken bloeien. Bloemen hebben water nodig, als ze dat niet krijgen dan kunnen ze niet groeien. Een bekende bloem is de roos deze bloem wordt veel gestuurd, vooral op Valentijnsdag. Deze bloem staat voor de liefde en is donkerrood. Een andere bloem die je veel ziet is de paardenbloem. Deze bloem zie je veel in weilanden en in bossen en is geel van kleur.

Conclusie

Bloemen kun je op verschillende plekken laten sturen, de meeste mensen kiezen ervoor om bloemen via internet te laten sturen. Het enige nadeel hiervan is dat je de bloemen niet zelf ziet, alleen een foto. De foto die ze plaatsen op internet ziet er vaak mooier uit dan de bloemen in werkelijkheid zijn. De prijs van het versturen van bloemen hangt af van de hoeveelheid bloemen die je verstuurt en de soorten bloemen.

Bloemenwinkel Rotterdam | Geboorte bloem

Vergelijkbare artikelen

Webdesign

4 jaar geleden 0

Only registered users can comment.