Soorten stopcontactlampen

Een stopcontact lamp is een lamp dat hangt aan een stopcontact. het is een klein lampje dat u kunt gebruiken voor in de nacht als u even naar de wc moet gaan. de stopcontact lamp heeft niet veel licht zodat het niet fel overkomt net al bij andere lampen. De lamp word vaak gebruikt als nacht lampje. En is handig voor kinder kamers. Als kinderen bang zijn om in de donker te slapen kan je de Stopcontact lamp gebruiken. Die de helenacht aan staat en niet fel over komt zodat jij of je kind lekker en gerust kunnen slapen.
Je hebt ook buiten stopcontact lampen die je kan gebruiken voor in de tuin. om boefen af te schrikken of als je gezellig met je vrienden of familie in de tuin zit.

Prijzen

Je hebt natuurlijk heel veel verschillende soorten stopcontact lampen met verschillende functies. Omdat de lampen vaak zo klein zijn dan andere lampen kosten ze ook niet zoo duur vergeleken andere lampen. De gemiddelde stopcontact lamp kost rond de 15 – 30 euro. maar je kan het zol gek maken als je wilt natuurlijk.

Vergelijkbare artikelen

Hibiscus snoeien

2 jaar geleden

Geluidsisolatie

6 jaar geleden 0

Screen Recorder

4 jaar geleden 0